Smanjite bore i licu vratite mladenački izgled

Sve žene se žele osjećati dobro u svojoj koži i žele da ona odražava energiju koju osjećaju u sebi, a ne njihove godine. Činjenica je kako starenje kože ne možemo zaustaviti, ali možemo ga barem malo usporiti i odgoditi.

Kako godine prolaze, naša koža proizvodi sve manje i manje hijaluronske kiseline, pa uslijed toga gubi volumen i javljaju se bore i borice. Stoga je upravo održavanje razine hijaluronske kiseline ključ zaustavljanja starenja kože. Sve formule CELLular linije za njegu kože sadrže hijaluronsku kiselinu i pojačivač kolagena, a isti djeluju na staničnoj razini i podupiru one dijelove kože koji su skloni opuštanju te je učvršćuju i vraćaju joj elastičnost.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlice i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevna njega uspješno pomažu ženama od svojeg lansiranja 2016, a od sada je ona nadopunjena NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom.

page

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega je pravo rješenje kako nadoknaditi gubitak volumena kože lica koji je povezan sa starenjem. Snažna formula ove linije s hijaluronskom kiselinom i pojačivačem kolagena ublažuje trag godina na licu – obnavlja volumen, čvrstoću i elastičnost kože iznutra. Svakodnevno korištenje predstavlja prirodni način oblikovanja lica.

Nova NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega intenzivno hrani kožu tijekom noći, kad se ona i najbolje obnavlja. Formula koži daje dodatnu “injekciju” hidratacije i time potpomaže sposobnost kože da poveća svoj volumen. Rezultat je svježa, hidratizirana koža ujutro, zategnutije crte lica te čvršći vrat i dekolte.

Za optimalne rezultate savjetuje se korištenje NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevne njege u kombinaciji s NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlicama svakodnevno.

Kakvi bismo mi bili prijatelji, a da vam ne damo jednu kremu na probu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #srcenemabora
  • Tagirajte frendice u komentarima na našem Facebooku

Prijave primamo do 15. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Gordana Rajnović