Sniženja modela domaćeg modnog diva

Svaka žena zna da je najbolji način potrošnje blagdanskih kalorija post-božićna kupovina uz fantastična sezonska sniženja. Guliver, hrvatski renomirani proizvođač modnih dodataka, za sale shopping fitness pripremio je modele i cijene koji će vam razvući osmijeh na lice, a pritom poštediti novčanik.

Sexy čizme iznad koljena efektno podižu svaki styling, dok klasični modeli zrače rafiniranom elegancijom i osvajaju već dobro poznatom udobnošću.

Guliver gležnjače vješto odaju suptilni hommage steampunk kulturi, s pročišćenim, pomalo vojničkim linijama i podebljanim potpeticama.Combat modeli naglašeni su kožnatim remenima i resicama, dok se klasične biker gležnjače vraćaju u verziji na vezanje.

Trend Mary Jane i Oxford cipela nastavlja se i u nadolazećim modnim sezonama, pa bi neizostavni dio vaše sale košarice trebali biti upravo Guliver modeli koji osvajaju šarmantnim detaljima poput vezica i naglašenih metalnih kopči koje klasičnom dizajnu daju retro look.

Talijanska koža visokog sjaja i vrhunske kvalitete dodatno naglašava suptilni minimalizam cijele kolekcije koju ne smijete propustiti na aktualnim sniženjima.