SPA raj za klince i klinceze

Vratili ste se s obiteljskog odmora mrtvi umorni. Non-stop briga oko obroka, loše vrijeme, manjak sadržaja. Odlazak na kupanje tražio je organizaciju tipa osrednjeg eventa – od količine rekvizita koje ste svakoga dana spremali i raspremali još uvijek imate migrenu. A vaši klinci su, uza sve vaše napore, doslovno umirali od dosade i odmor proveli uz tablete, mobitele i Youtube.

Očito da još uvijek niste otkrili obiteljsku ponudu Terma Tuhelj!

Od sjajne animacije i stručnjaka s kojima će vaši klinci uživati u igri i učenju; čarobnog Vodenog planeta s ljekovitom termalnom vodom, valova, gejzira, slapova, podvodnih masaža, vodene rijeke i tobogana; dječjeg restorana i obiteljskih soba prilagođenih odmoru s djecom, pa sve do jedinstvenih obiteljskih wellness programa u SPAeVITA centru i obiteljskog sauniranja u Svijetu sauna – Terme Tuhelj idealne su za odmor cijele obitelji.

terme tuhelj 15

SPAeVITA centar njege i ljepote itekako je poznat po jedinstvenim ekskluzivnim Art&Spa tretmanima koji stvaraju posebne doživljaje kako bi udovoljili potrebama i žena i muškaraca i parova, ali, ne manje važno, i potrebama –  najmlađih gostiju!

Svijet sauna subotom i ponedjeljkom prijepodne rezervirani su za obitelji – povedite vaše mališane i uživajte u toplini i opuštanju. Važno je napomenuti kako su u tom vremenu saune zatvorene za ostale goste.

Nakon plivanja i vodenih igrica, jacuzzija i saune – idealno je vrijeme za masažu! Za malene, naravno! Tuhi blatna masaža, Tuhi čokoladna masaža, Teenage dream masaža – super zvuči, zar ne? I to za bebice, malu djecu, tinejdžere – masaže i spa tretmani prilagođeni su svim uzrastima.

Posebne masaže leđa, ruku i nogu najbolje su za djecu od pet do 12 godina koja će uživati u laganim pokretima ruku masera, opustiti im mišiće i zabaviti ih.

Djevojčice već od malih nogu pokazuju interes za beauty rituale, pogotovo lakiranje noktića…pa zašto im taj doživljaj ne biste učinili još većim? Posebna njega za najmlađe uključuje manikuru ili pedikuru s trendi lakiranjem noktiju.

Tako su i prekrasne zajedničke predblagdanske trenutke doživjele glumica Mirna Medaković Stepinac kada je nedavno prvi puta sa svojim devetomjesečnim jednojajčanim blizankama Kajom i Zorom došla u Terme Tuhelj. Bio je to njihov prvi zajednički wellness odmor u kojem su beskrajno uživale.

Mirna Medakovic i blizanke

Na bazenima Vodenog planeta Kaja i Zora napravile su prve plivačke zaveslaje, hrabro i bez suza, na što je mama Mirna posebno ponosna. Iako su djevojčice još malene, zainteresirao ih je Black hole, novi tobogan u zatvorenom dijelu Vodenog planeta. S veseljem su promatrale djecu kako se penju na to veliko iznenađenje za sve mališane

Dobrodošli u čarobni Tuhi svijet.