Spas za kožu sklonu crvenilu

Osjetljiva koža sklona je postulama, upalama i lako se oštećuje. Slaba je i gotovo nikakva barijera za dublje slojeve kože, preosjetljiva, zateže se i intenzivno crveni.

Pronaći odgovarajuću njegu za kožu sklonu crvenilu može biti težak zadatak. Ovog neugodnog stanja nije pošteđen niti jedan tip kože – od suhe do masne – a uzrokuje ga cijeli niz faktora, od genetike do vanjskih okidača kao što su stres, prehrana, sastojci kozmetičkih preparata, alergije, onečišćenje. Uz toliko mogućih uzročnika, koji se katkad i preklapaju, utvrditi pravi razlog osjetljivosti ponekad je nemoguća misija.

Redness Relief Essence iz Dermalogice novi je moćni način tretiranja crvenila koje se povezuje s osjetljivošću – bez rizika od dodatne iritacije kože. Lagana poput tonika, ali istovremeno koncentrirana kao serum, ova osvježavajuća formula naočigled smanjuje crvenilo kože i potiče obnovu prirodne zaštitne barijere.

Ključni sastojci i dobrobiti

Redness Relief Essence smanjuje crvenilo; pojačava hidrataciju, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože; smiruje nadražaj, olakšava nelagodu te uravnotežuje mikrobiom.

  • Dikalijev glicirizat (Licorice Root) iz korijena sladića ublažava iritaciju.
  • Propanediol i piperonil glukozid smanjuju crvenilo.
  • Prirodni antioksidans iz zobi avenantramid i beta glukan, s vitaminom E, olakšavaju i ublažavaju nadražaj, crvenilo i nelagodu.
  • Ekstrakt kadulje potiče obnovu zaštitne lipidne barijere.
  • Sok aloe vere hidratizira kožu i ublažava suhoćom izazvanu iritaciju.

Kako ga koristiti?

Dobro promućkati, istisnuti malu količinu na dlan te nakon čišćenja proizvod nježno utapkati u kožu. Koristiti dvaput na dan za kontinuirano olakšanje.

UltraCalming linija

Redness Relief Essence dio je UltraCalming linije koja olakšava i najneugodnije simptome osjetljivosti, od crvenila i dehidracije do nelagode, žarenja i narušene barijere. Ovaj proizvod pomaže vam da ublažite osjetljivost i spriječite burne reakcije obnavljajući zaštitnu barijeru.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #crvenilo
  2. Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice..
  3. Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 26. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Barić