Stigli su Melemi za tuširanje

Za sve svoje ljubitelje brand Melem predstavio je svoje nove proizvode – Melem za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima te Meleme za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom. Istovremeno, zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana, Melemi za tuširanje hrane i hidratiziraju kožu te imaju iznimno pozitivan učinak na um. Ulje lavande opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.

Novi Melem proizvodi nastali su istraživanjem koje bi proizvode, odnosno koje bi Melem trenutke, vjerni korisnici poželjeli u svom danu. 85% korisnika izrazilo je želju da se kreiraju Melem proizvodi za tuširanje – dragocjeni gelovi s vrijednim prirodnim uljima u inačicama s Melemovim mirisom i mediteranskim esencijalnim uljima.

Lucija Gluščević, brand managerica Melema, Ljupka Gojić Mikić, Tina Roso, direktorica Neve.

Lucija Gluščević, brand managerica Melema, Ljupka Gojić Mikić, Tina Roso, direktorica Neve.

Razvojni trenutak za Melem predstavlja i njegovo novo žensko lice, kompletna osoba koja inspirira svojom pojavom i načinom života, majka, poslovna žena s raznolikim interesima i bogatom osobnošću. Otkrijte nove, lijepe Melem trenutke s Ljupkom Gojić Mikić, ambasadoricom branda Melem.

„Melemu sam vjerna već godinama. Koristim ga u svim prilikama i jako sam sretna što sam postala ambasadorica jednog od svojih omiljenih brendova. Veselim se što ću sada Melem moći koristiti i prilikom skoro jedinog trenutka u danu koji imam samo za sebe, a to je tuširanje. Isprobala sam sva četiri Melema za tuširanje, a favorit mi je ružmarin! Mirisi su besprijekorni, a učinak na kožu je fenomenalan! Sviđa mi se i što se manje pjene, to mi dokazuje da je formulacija prirodnija, točno što moja koža treba.”