Što čitateljice kažu o tretmanima u Medikolu?

U idućoj godinu nastavljamo sa suradnjom s Medikolovim Centrom za estetsku medicinu, a vaši dojmovi su bili ključni za nastavak.

Naša prva dobitnica, koja se nimalo nije libila ispričati svoju priču, simpatična je Splićanka Nikolina! Pa da počnemo s dojmovima o tretmanima u Medikolu.

Nikolina i SPM lica

Nagradno pitanje je glasilo: Zašto baš vi trebate osvojiti tretman? Uputila sam svoj odgovor iskreno u 10-15 rečenica i OSVOJILA prvo mjesto. Sreći i veselju nije bilo kraja. E sad…ja živim u Splitu, a tretman je u Zagrebu na koji ja želim, moram i hoću otići.

E tu počinju pregovori unutar naše male familije. Treba uskladiti private, poslovne i zabavne obaveze četvero malih i velikih ljudi (čitaj dvoje odraslih i dvoje djece). E tu ženska mudrost dolazi do izražaja. “Familijo, vodim vas na izlet u Zagreb!” uzviknula sam, a tada još nitko nije znao moje glavne razloge. Istina, stvarno sam organizirala trodnevni izlet i ostavila šećer za treći dan. Odlazak u Medikol, na moj paketić (tretman) sreće. Mmmm, lipo kao palačinke na kišni dan.

nikolina

Ugodan doček i prijazna atmosfera. Mmmmm…sat vremena uživancije. To vam je kao prirodni facelifting. Podloga, maska, masaža lica i dekoltea te za cijelo vrijeme vakuumska masaža koja potiče stanice i obnavlja kožu. Sve je meni lijepo za vrijeme trajanja tretmana objašnjavala draga Mirela, ali ja sam bila toliko opuštena da pola toga zaboravila. Eee, ali sam itekako primijetila razliku na svom licu. Divota. I nekoliko dana nakon tretmana lice mi je osvježeno. Gotovo – navukla sam se. Želim još. A sad sam vidjela da imaju ovakav tretman za cijelo tijelo. Mislim da ću opet uzviknuti “Familijo, vodim vas na izlet ;)”

P.S.
1. Hvala Medikolu i portalu SHE.HR na nagradnoj igri!
2. Veliki pozdrav dragoj Mireli na savršenom tretmanu i Petri na ugodnom prijemu.

Vedrana i vinoterapija

Umorna mama dojilja, koja se ne sjeća kad je zadnji put prospavala noć u komadu, ne zna kad je uopće spavala 3-4 sata u komadu, molila je za odmor, opuštanje, mir i malo vremena za sebe.

Jučer sam imala priliku uživati u predivnom (pred)božićnom poklonu – vinoterapiji, koju sam osvojila preko she.hr portala. Zato se prije svega želim zahvaliti Vama i osoblju Medikola što ste izabrali baš mene.

Već sam dolazak u Medikol je više nego prijatan, zahvaljujući izuzetno ljubaznom, srdačnom i profesionalnom osoblju. A čovjek se ne osjeća da je u poliklinici, jer je osoblje toplo i veselo i prijateljski susretljivo,te uvijek na vrhu profesionalnosti.

O vinoterapiji ne trebam puno ni pričati, jer poželim ovog trena leći opet na stol za masažu i osjećati se poput Kleopatre ili neke druge faraonke, na 90 minuta i dulje. Hvala Mireli što mi se posvetila skoro dva sata i odvela me u čarobni svijet mirisa, grožđa, opuštanja.

vedrana

Najviše od svega me iznenadila i moja curica koja je nakon moje vinoterapije PRVI PUT u 15 mjeseci spavala 3h poslijepodne, nakon što sam ju podojila čim sam došla s masaže. Ja sam lebdjela iznad oblaka jučer cijeli dan, a i danas odmaram, spavam, opuštam se i ponovno osjećam kao kraljica, a ne kao umorna i nenaspavana mama dojilja.

Hvala Mireli i dr. Rajković, te djelatniku na “recepciji/prijemu”.