Što je mesoestetic?

Da iz Španjolske ne potječe samo vrhunski nogomet potvrđuje i mesoestetic. Od osamdesetih godina prošlog stoljeća mesoestetic uporno radi na razvoju i usavršavanju proizvoda za liječenje niza kožnih promjena i poremećaja.

Preparati su podijeljeni u tri skupine. Prva skupina se primjenjuje isključivo u liječničkim ordinacijama i klinikama pod budnim okom specijalista. Druga skupina je po svom sastavu i načinu primjene prikladna za kozmetičare, ona treća skupina, i većini nas najinteresantnija, je namijenjena kućnoj upotrebi što kao post tretmanska njega što kao preparati za svakodnevnu njegu kože.

Mesoestetic proizvodi

Klinička slika melasme, hiperpigmentacija, akni se lakoćom poboljšava s Dermamelanom, Cosmelanom odnosno Acnelanom. Mesoestetic kemijski pilinzi su ponosni nositelji „BEST PEEL OF THE YEAR” nagrade i to dvije godine zaredom. Uz sve to povratne informacije klijenata koji su primijenili neke od spomenutih tretmana su izvanredne.

Ako vas muči starenje kože i negativni efekti sunca onda je antiaging linija za osobnu upotrebu vaš novi najbolji prijatelj, poručuju iz GiM Med d.o.o.. Ovisno o indikacijama Energy C, Collagen 360, Radiance DNA, Stem Cell, Ultimate W+ stavlja Vam na raspolaganje visoku koncentraciju aktivnih sastojaka. Nepogrešivo.

Mesoestetic u brojevima

Na 8500 metara kvadratnih u Barceloni 90 zaposlenika danonoćno radi da bi zadovoljili potrebe 85 distributera, među kojima je i hrvatski GiM Med d.o.o., odnosno 90 država svijeta u kojima je mesoestetic prisutan. 40 % od tih prihoda se preusmjerava u istraživanje i razvoj. Impresivno.