Što kažete na doček Nove uz opuštanje čokoladom?

Wellness Orhidelia, koji je posljednjih nekoliko godina uvijek ponovno izabran za najbolji slovenski wellness, najprestižniji je dio Terma Olimia. Ove wellness odaje pobuđuju ljubav prema tijelu i duhu. U olimskoj vodi nije samo beskonačna ljubav majke prirode, već je u njoj utjelovljena duboka tišina. Isprepletani vanjski i unutarnji bazeni, „Svijet sauna“ i tematskih odmorišta, istinska su arhitekturna poezija.

Ukoliko ste u razmišljanjima o dočeku Nove godine ili odmoru nakon te najluđe noći, u Wellnessu Orhidelia pripremaju nezaboravno uživanje u najdužoj noći u kupaćem kostimu, u sklopu dva zanimljiva programa.

Za one željne potpunog odmora tijekom kojeg će vrijeme posvetiti samo sebi, te pritom razbuditi svoja osjetila i opustiti tijelo, u Wellnessu Orhidelia za doček Nove godine priređuju program prestižnog opuštanja s čokoladom uz zvukove ugodne ambijentalne glazbe i saunu. Ovo je idealna prilika da nam godina započne bez stresa, čemu će svakako pridonijeti brojne prestižne masaže, poput 60-minutnih masaža Olimia, Amala i Vitae, kao i brojna mirisna eterična ulja koja će dočarati romantični ugođaj najduže noći u godini.

Terme Olimia_Spa Amala3459

U Termama Olimia žele da se kod njih podjednako dobro osjećaju i djeca i roditelji, pa su se i ove godine posebice potrudili da svi dobiju i više od očekivanog.

Unutar programa Olimska ledena bajka organiziran je plesni i zabavni program u bazenima i uz bazene Wellnessa Orhidelia, dok će se za ledenu zabavu najmanjih pobrinuti zabavni animatori, a sa šampanjcem i u kupaćim kostimima nazdravljat će se ulasku u još jednu novu godinu.

OSVOJI CJELODNEVNE ULAZNICE

Drage naše, osvojite 2 x 2 cjelodnevne ulaznice za Wellness Orhidelia Termi Olimia. (Da ne bi bilo zabune, ove ulaznice ne možete iskoristiti na noć samoga dočeka.)

  1. pošaljite svoje podatke na [email protected] pod naslovom WELLNESS
  2. napišite s kim i zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu

Prijave primamo do 22.prosinca, točno u podne.

DOBITNICE: Ljiljana Novosel i Valerija Bagić Marković