Što svaka žena treba znati?

Od žena se očekuje da izgrade uspješne karijere, postanu odlične kućanice, seksi supruge i najbolje majke za svijetu.

Ipak, evo nekoliko “klišejastih” stvari koje bi svaka žena trebala znati.

Tračati – nije tajna da su žene prave majstorice za tračanje. Bez nekoliko sočnih tračeva ne može proći niti jedna kava.

Nositi štikle – pravo je umijeće hodati u štiklama bez ozbiljnih posljedica (padova i uganuća). Ne nabadati – hodati. Žene koje su svladale hodanje u štiklama posebno su zgodne i privlačne.

Organizirati – osim vlastitih termina, žena bi trebala uskladiti i pamtiti obveze svoje djece, muža i šefa/šefice, datume kontrola i njegovih i svojih staraca te ih uvijek na vrijeme podsjetiti na obaveze koje dolaze. Podrazumijeva se i da su žene nadležne za organizaciju rođendana, dočeka Nove godine, obiteljskih okupljanja i drugih druženja. Naravno, ne ljute se kada se zaboravi njen rođendan ili godišnjica.

Izaći iz kuće bez šminke – iako je šminka jedan od najomiljenijih izuma svake žene, izlazak u javnost u prirodnom stanju žene ne bi trebale izbjegavati.

Parkirati auto – vrijeme je da se žene riješe predrasude koja se uporno prenosi s generacije na generaciju. I bočno, također.

Muškarcima pokazati granice – žene više nisu slabiji spol pa muškarcima slobodno mogu reći što misle i pokazati im granice, ako se prema njima ponašaju bez poštovanja.

Šminkati se u mraku – muškarci bi u mraku morali znati zavezati barem kravatu, a žene nanijeti maskaru i ruž.

Iz muške perspektive – preuzeti inicijativu za seks, jasno reći što žele, prestati očekivati da im muškarci čitaju misli, objasniti zašto trebaju toliko pari cipela i, naravno, zavoljeti nogomet i još koji sport.