Stvari koje ne trebate reći svom muškarcu

Kažu da svaka žena u sebi krije neku tajnu. Čitajući i razmišljajući o sebi i o situacijama u kojoj se svaka od nas našla, složit ćemo se da je neke stvari (naj)bolje zadržati za sebe.

Ovdje su samo tri za koje nekako mislimo kako su najznačajnije.

1. Lozinke

Lozinka vašega maila, Facebook računa, pa čak i pin kartice, isključivo su vaša stvar. Zašto bi se to dijelilo s bilo kime, pa i partnerom za kojega se kunete kako ste jedno?

Jednako tako, zašto njega prisiljavati da svoje lozinke dijeli s vama? Zar nije dokaz povjerenja pustiti ga da ima malo prostora za sebe?

2. Broj muškaraca s kojima ste bili

Ne, niste dužni otkriti mu koliko ste seksualnih partnera imali. Osim ako vas to izrazito napaljuje, ne biste trebali ni dijeliti neke intimne trenutke s bivšima. Pa ni odgovor na onu što si najluđe napravila pričicu…
Zašto buditi nesigurnost i ljubomoru? Još ako se zamislite prilikom brojanja… Ups!

3. Komentari o obitelji

Mama, sestra, brat, neki ludi stric… Nemojte da se osjeća kao da mora birati. I tako niste cijelo vrijeme s njima. Bar se nadamo da niste!

Nemojte mu reći ni kako mislite da je nalik svom ocu ili bilo kojem drugom članu obitelji koji ima loše navike. Nemojte misliti kako ćete ga potaknuti da se promijeni. Shvatit će to kao omalovažavanje njega, članova njegove obitelji i odgoja kojeg su mu pružili.

whatsnew01

Nećemo staviti kao stavku pod brojem 4, ali ne mora znati ni koliko trošite na kozmetiku!

Avon i She.hr darivaju! Luxe allure 3u1 paleta za konturiranje čeka jednu od vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Liveandletlive

Prijave primamo do 9. kolovoza, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Marina Car-Grđan Družijanić