“Superwomen” look ekskluzivno u Muller trgovinama

Misslyn predstavlja novi look “Superwomen” kojeg ekskluzivno možete pronaći samo u Muller trgovinama ,a namijenjen je ženama koje vole naglasiti svoju snagu i odvažnost jer puna pigmentacija i trendy boje naglašavaju vašu ženstvenost i snagu te vas pretvaraju u super ženu.

1704_DST_MISSLYN_Superwoman_02-0254_39L

Paleta sjenila pakirana je u dizajniranu knjižicu koja je idealna za žene koje su u pokretu i koje su na putu jer u kratko vremenu napravite odličan trendovski make up.

POLAS_SuperWoman_METAL_Wonder_MATTELIPCREAM_1

Hit na tržištu ove godine su definitivno “METAL WONDER LIP CREAMS” palete boja za usne koje Vašim usnama daju metalni izgled, intenzivne boje, višedimenzionalni učinak koji Vas čini neodoljivom i privlačnom.

POLAS_SuperWoman_Eye_mazing_Eyeshadow_Set

Svi proizvodi su dermatološki ispitani i za osjetljive su oči stoga su idealni za žene koje naglasiti svoju ženstvenost i snagu.

POLAS_SuperWoman_Nail_Polish

U novoj kolekciji također možete pronaći i nove boje lakova za nokte koje će Vas jednostavno oduševiti ,a “must have” zasigurno će postati završni nadlak&top coat sa zlatnim zvjezdicama koji će Vas oduševiti te će te u gradu biti odmah zamijećeni s odličnim i jedinstvenim lookom kojeg potpisuje poznati brand Misslyn.

POLAS_SuperWoman_METAL_Wonder_MATTELIPCREAM_2