Svi možemo imati funkcionalan i ukusan obrok!

B!TE ME BAR su prirodni snackovi izrađeni od suhog voća i orašastih plodova obogaćeni prirodnim nutrijentima. Zahvaljujući upravo tome, sada s ovim funkcionalnim, sirovim snackom možete unijeti dodatnu dozu vitamina i minerala, pospješiti fokus i energiju te smanjiti osjećaj umora.

Uz B!TE ME BAR sada svatko može imati funkcionalan obrok koji je ujedno i ukusan, te ga nositi sa sobom na trening ili cjelodnevni sastanak. Pospješite fokus, nadoknadite energiju, smanjite osjećaj umora uz Bite full of taste, koji doslovce stane u svaki džep.

 

 

„B!TE ME možda nije revolucija u smislu formata proizvoda, postoje različiti raw bar proizvodi na tržištu, ali ono što smo postigli našom strašću su fenomenalni okusi koji mijenjaju iskustvo potrošača“ – poručuju braća Edo i Luka Mujkić, idejni začetnici projekta.

Projekt su prepoznali i korisnici i struka, a veliku podršku B!TE ME BAR tim je dobio i od Razvojne agencije Zagreb u sklopu Tehnološkog parka Zagreb.

 

 

 „Shvatili smo da nam treba mentorstvo i out of the box pristup osoba koje nisu iz naše industrije pa smo se pronašli u Startup Factoryju. Odlazak tamo u potpunosti se pokazao ispravnom odlukom. Iako je tempo naporan i iziskuje izniman angažman, prvenstveno vremenski, ovo nam je iskustvo donijelo puno pozitivnih smjernica i usvojenog znanja. Pripremamo se i za Zagreb Connect 5. prosinca, veselimo se umrežavanju a naravno – nadamo nagradi i financijskoj injekciji za uspješan start!“ zaključuju braća Mujkić.