Tako se to radi!

Svjetski poznata trendseterica Gigi Hadid, a ujedno i strastvena zagovornica aktivnog načina života koja i sama ruši tradicionalne standarde stila i ljepote, svojom sposobnošću povezivanja mode i fitnessa postala je globalna inspiracija. “It” djevojka i Reebok brand ambasadorica, objavila je ekskluzivan video kao nastavak globalne kampanje #PerfectNever. Promičući snažne poruke, u video uratku pokazuje najdivnije ljudske osobine, posebno cijeneći iskrenost i ljubaznost koji su vidljivi u svim odgovorima. Iako se nalazi u teškoj plank poziciji, na pitanja o motivaciji i inspiracijama odgovara s lakoćom.

AI5467_B_Model_eCom

Tijekom intenzivnog treninga, pod budnim okom svog osobnog trenera Roba Piela (bivšeg profesionalnog boksača) na pitanje kako ostati pozitivan, s lakoćom odgovara: “Nazovite mamu, jedite dobru hranu i idite u šetnju.”
Kroz motivacijske trenutke tijekom intervju vrlo rado ističe omiljeni citat „Dobro je neprijatelj velikih”, autora James C. Collinsa, jer najbolje opisuje “Be More Human” krilaticu koja predstavlja srž filozofije benda Reebok. Na pitanje kako se osjeća nakon dobro odrađenog treninga, ona kaže: „Živa, sretna i jaka”.

AI5467_FR_Flat_eCom AI5467_FR_Model_eCom B45272_FR_eCom Jenny,178,86,62,89

Komadi iz SS2017 dostupni su u Reebok FitHub Storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera – Intersport, Ferivi Sport, Top Sport i #One.