Tako to rade mame i kćeri!

Ovo ljeto dizajnerica Anita Pokrivač predstavlja nešto drugačiju kampanju. Naime, radi se o mama-kćer haljinicama koje su istog ili sličnog kroja, no najvažnije da su od istog materijala. Kao modna kulisa za snimanje ove ljetne kampanje poslužio je Anitin rodni grad, Čakovec. Lunapark, zlatna polja i rodno mjesto bili su dobitna kombinacija u kojoj se emocije nisu mogle sakrit.

2

“Eksplozija osjećaja, ljubavi i pripadanja, prijateljstva te divne uspomene, vratile su me u djetinjstvo, pa sam samim time htjela to prenijet i na svoju kćer. Nadam se da će svi osjetiti da ovo nije samo još jedna kampanja u nizu, već slavlje ljubavi kroz jednu emotivnu priču mame, kćeri, haljina, zabave, sladoleda, zabavnog parka i sveg onog sto nas mora podsjećati da nikad ne prestanemo biti djeca.“

5

Kolekcija se sastoji od kratkih i dugih haljina za mame, te malih haljinica za njihove princeze. Gotovo sve haljine su od prirodnih materijala, pamuka i viskoze s elastinom u kombinaciji s čipkom. U kolekciji se također nalazi i jedan model koji je za svečanije prigode, plise sa srebrnim nitima koji nam dolazi u tri boje.

4

Photo: Bloomstudio by Sanja Kukec
hair & make up : Make up by Ana Ude

facebook page: Anita Pokrivač Design
website: www.anitapokrivacdesign.com