Talya design: Urbani šik i sportska elegancija su uvijek in

Prije nešto više od 9 godina, Zagrepčanka Sonja Jug pokrenula je svoj modni brend Talya design, poznat među ljubiteljicama urbanog šika i sportske elegancije.

 

 

Kreacije Talya design su prepoznatljive po „detaljima“ kojima dizajnerica uvijek začini svoje komade, te smatra da su nosivost, kvaliteta i posebnost nešto što je nit vodilja njenog kreiranja i stvaranja.

 

Materijali kojima se koristi u izradi kolekcija su ugodni i većinom prirodni, pamuk, viskoza i elastin / đerseji. Talya design kolekcije možete pogledati u showroomu smještenom u centru Zagreba, na adresi Kvaternikov trg 10, a za svoj dolazak potrebno je obvezno se najaviti na slijedeće kontakte: mob. 098/705-224, i email: [email protected]

 

U suradnji s Talya design darujemo jednoj čitateljici bon od 400 kuna. Pronađite svoj model na njihovom  Instagram ili Facebook profilu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #talya
  2. Pratite naše i Talya Design društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  3. Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 17. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

dobitnica Novak Barbara