Talya design za one koje se žele osjećati nesputano

Iza branda Talya design stoji mlada dizajnerica Sonja Jug iz Zagreba. Svoj kreativni put 2010.-te godine započela izradom grafičkih elemenata koje je u obliku printeva preslikavala na majice koje je isto tako i ukrašavala različitim modnim dodacima.

page

Nova kampanja za jesen/zimu 2017-18 inspirirana je sportskom elegancijom i namijenjena ženi koja se u svakom trenutku svog dana želi osjećati lijepom, elegantnom i nesputanom. Modeli su napravljeni isključivo od pamučnih, viskoznih materijala i elastina (jerseya), koji jamče udobnost i nosivost modela tijekom čitavog dana.

Majice u kombinaciji sa suknjama cigareta kroja i suknjama punog kruga, te lepršave i elegantne haljine ključni su komadi nove kolekcije.

DSC_0712 DSC_0761

Sportska elegancija naglašena je detaljima u boji koje je dizajnerica koristila po „color block“ pristupu.

Kampanja je stilistički kombinirana i cipelama u kontrastnim bojama, te je šminkom zaokružena cijela priča, čime je dodatno istaknuta color block atmosfera koja dizajnericu nadahnjuje i inspirira u stvaranju osobnog i originalnog stila koji je namijenila i svojim klijenticama.

DSC_0945 DSC_1341

Zaštitno lice Talya design kolekcije za AW 2017/18 je predivna manekenka Jelena Huđek (Talia modeli), za šminku je zaslužna Michelle Milardović, a fotografiju i obradu potpisuje Goran Berović.