Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Tips&tricks: Mesni doručak zapečen s mozzarellom

Mesni doručak je mesna konzerva vrhunske kvalitete. Mesna industrija Gavrilović je prva koja ga je počela proizvoditi.

Mesni doručak je mesna konzerva vrhunske kvalitete. Mesna industrija Gavrilović je prva koja ga je počela proizvoditi. Tajna njegove originalnosti krije se u desetljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru i soljenju mesa te u optimalnoj termičkoj obradi. Osnovne odlike su mu ugodan miris te poseban i intenzivan okus. Idealan je obrok u prirodi, na kopnu i moru bez posebne pripreme.

Sastojci:

  • Gavrilović Mesni doručak 80 g
  • Mozzarella 60 g
  • Mini rajčica 20 g
  • Rukola 5 g
  • Maslinovo ulje 20 ml
  • Pesto genovese 5 g
  • Kruh francuz 60 g

Priprema:

Kruh francuz prepolovimo, pokapamo s pola količine maslinovog ulja, prekrijemo ploškama Gavrilović Mesnog doručka i mozzarelle, te zapečemo na 200 °C cca 10 minuta. Zapečene sendviče dekoriramo rukolom, četvrtinama mini rajčica, te smjesom pesto genovese i preostalog maslinovog ulja.

Dobar tek!

Gavrilović

Gavrilović

Ne propustite

Predstavljamo

Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Predstavljamo

Stiže novi nagradni val Mesne industrije Gavrilović "U poteza tri vozi se i ti!".

Gastronomija

Uz pomoć Gavrilovića i njegove Dalmatinske pancete, pripremit ćemo brzi prilog od kiselog kupusa, baš za hladne, blagdanske dane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.