Torbe i cipele koje će osvojiti srce svake žene

Ove sezone, GUESS predstavlja accessories kampanju snimljenu na neodoljivim lokacijama prekrasnog Malibu-a. Paul Marciano, glavni kreativni direktor ovog globalno poznatog branda, još jednom prikazuje sofisticiranu Guess umjetnost, koja je ujedinjena sa snagama renomiranog modnog fotografa Christiana Ferrettija.

GUESS ACCESSORIES SS17_C20

Megan Irwin odlično nosi najpoželjnije torbe proljetne sezone.

Nova Guess accessories kolekcija donosi zanimljiv asortiman torbi te obuhvaća gotovo sve modele i dimenzije – od elegantnijih večernjih torbica do klasični torbi za poslovne prigode, ali i nešto otkačenijih modela koji privlače pažnju.

Ruksaci i ove sezone vladaju modnim svijetom, stoga Guess predstavlja modele u klasičnoj crnoj, ali i elegantnoj bijeloj boji. Proljetnom sezonom vladaju i zanimljivi uzorci, ali i široka paleta boja koja donosi nijanse žute, plave, crvene te neizostavne crne i bijele. Velika ponuda raznolikih torbi i modela na jedno rame, nevjerojatno je laka za kombiniranje te upotpunjuje svaki stil. Riječ je o torbama koje su tako lake za nošenje da ih jednostavno morate voljeti!

Footwear kolekcija donosi široki izbor, od jednostavnih tenisica do nešto elegantnijih komada obuće.