Trajno uklanjanje dlačica

Prirodno glatka i svilenkasta koža bez dlaka san je svake žene i ponekog muškarca. Mislite li da je uistinu moguće riješiti se neželjenih dlačica? Odgovor je potvrdan – dlačica se trajno možete riješiti uz Spa SHR depilaciju u Beauty Centru Bambina.

Uređajem Spa SHR, vodećeg svjetskog proizvođača Alma Lasers iz Izraela, metodom intenzivnog pulsnog svjetla postižemo dugotrajnu ili permanentnu redukciju dlakavosti na način da se fokusiranim zagrijavanjem uništava korijen iz kojeg više nikada neće izrasti nova dlaka. Nema više upaljene i nadražene kože od čestog depiliranja i brijanja, uz 6 do 8 tretmana Spa SHR trajne depilacije i vašim mukama je došao kraj. Moguće je tretirati sve tipove kože muškaraca i žena, a za razliku od sličnih metoda na tržištu SPA SHR također prepoznaje svjetlije dlake i djeluje na koži izlaganoj suncu te se provodi u svim godišnjim dobima.Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji hlađenja i rotirajuće aplikacije nove mogućnosti Spa SHR epilacije su:
  • efekti epilacije su dugotrajni
  • postupak je potpuno bezbolan
  • nema nus pojava i crvenila
  • tretman traje kraće i što je našim klijetima najvažnije
  • siguran je i bez oštećenja kože

Koliko tretmana je potrebno za trajno uklanjanje dlaka?
Većina klijenata već nakon prvog tretmana izgubi određen postotak dlaka, a za postići očekivane rezultate potrebno je u prosjeku 6 do 8 tretmana ovisno o dijelu kože, gustoći dlaka, pigmentu dlake i ostalim faktorima koji se procjenjuju na konzultacijama. Razmak između dva tretmana određuje ritam rasta dlake, a provodi se najviše jednom mjesečno.

Koliko košta tretman trajnog uklanjanja dlaka u Beauty Centru Bambina?
Cijena tretmana ovisi o veličini tretiranog područja i dijela tijela koji se tretira. Za manja područja se kreće od 500 kn po tretmanu, a za veća se formira na osnovu individualne procjene. Zbog različite vrste dlakavosti kod ljudi u ponudi je paket od šest tretmana i jedan gratis. Beauty Centar Bambina nalazi se u Zagrebu na adresi Trg Bana Jelačića 3 (VII kat), a broj telefona putem kojeg se možete naručiti i raspitati o bilo čemu što ima veze s njegom i ljepotom je 01/4816-177.

OSVOJI TRETMAN U BEAUTY CENTRU BAMBINA
Mi slavimo, vi dobivate poklone!

Povodom 2. rođendana She.hr Beauty centar Bambina vam poklanja tretman trajnog uklanjanja dlačica s područja pazuha.

Ako želite osvojiti ovaj tretman, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na adresu [email protected] s naslovom BAMBINA,  te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, kao i odgovor na naše pitanje, i tretman možda postane vaš!

Gdje se nalazi Beauty centar Bambina?

Vaše prijave primamo do 15. prosinca, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica tretmana trajnog uklanjanja dlačica je Sanda Gaković.
Čestitamo! Informaciju o tretmanu primiti će na mail.
Vaš She.hr