Tretman od kojeg vaša koža zablista

Zanimljivo je da se koža neprestano obnavlja i ljušti. Novonastale stanice kože su stalno u diobi i potiskuju one iz dubljih slojeva pa na samu površinu uvijek dolazi sloj mrtvih, pločastih stanica, koji se ljušti i otpada. Ovaj proces posebno je intenzivan na prijelazu sezona ljeto/jesen, ali i pod utjecajem zagrijanog i dehidriranog zraka u zatvorenim prostorima zimi. U tom procesu važno je ponekad potpomognuti ljuštenje vanjskim djelovanjem, a kako bi se mlada i zdrava koža što lakše obnavljala. Mehaničkim uklanjanjem uz pomoć specijaliziranih preparata sa pilizirajućim  zrncima lagano uklanjamo odumrle stanice s površine kože, a razlikuju se po strukturi i namjeni pa je tako potrebno razlikovati piling za lice i tijelo.

 

page

 

Piling za lice se lako  primjenjuje, nekoliko minuta masaže i lice će zablistati. Olival piling za njegu i čišćenje lica s uljem smilja nježno i učinkovito odstranjuje nečistoće i odumrle stanice s površine kože. Sadrži fino usitnjena  zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja nakon čega je koža lica i vrata zategnuta, nježna i glatka.

No kada se radi o tijelu, tu je nešto veća površina, koža značajnije deblja i zahtjeva čvršću masažu. Kod pilingiranja tijela, vrlo je praktično koristiti piling gelove za tuširanje s dispergiranim piling zrncima.  Primjenjuju se uz blagu masažu, kružnim pokretima, pomažu ljuštenju odumrlih stanica s površine kože i jednostavni su za primjenu. Olival Čarobni piling gel ne sadrži štetni SLS-a, a sadržani  emolijentni biolipidi  dodatno hidratiziraju kožu dok zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pilingiraju i dodatno potiču regeneraciju te produljuju mladenački tonus i izgled kože.

Nakon upotrebe pilinga, koža doslovce zablista, na dodir je glatka,  meka i dugoročno poboljšava strukturu kože, a ovako očišćena sada je spremna za hranjenje i hidrataciju bogatim kremama, suhim uljima ili maskama kako ne bi došlo do kontra efekta i pretjeranog isušivanja kože, pogotovo kod osjetljive ili  suhe kože.

Olival i She.hr darivaju jednu sretni čitateljicu paketom koji sadrži pilng gel + piling za lice! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #blistam

Prijave primamo do 27. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Željka Kuharović.