Tuševi u razini poda: apsolutni hit

Budući da tuševi u razini poda značajno proširuju dizajnerske mogućnosti u kupaonici, sasvim je razumljivo zašto su toliko traženi. Ovakvi tuševi, koji su prikladni i za novogradnju i adaptacijske projekte, velikom brzinom pretvaraju običnu sanitarnu jedinicu u središnje mjesto kupaonskih blagodati.

Tako nova Geberitova površina za tuševe Setaplano zbog svojih ključnih prednosti predstavlja vrhunac sanitarnog dizajna. Ova je površina dostupna u raznim veličinama te sadrži sifon koji je diskretno smješten sa strane, čime se osigurava da ni sifon ni nakupljena voda ne ometaju savršenstvo opuštajućeg tuširanja.

Setaplano hand lifting cover.tif_bigview

 

Vrhunski materijal proizvoda

Prednosti ovog proizvoda očite su već na prvi dodir: čvrsti površinski materijal pokazao se izvrsnim za moderno dizajniranje kupaonica. Ovaj materijal izrađen je od mješavine smola s mineralnim punilom te posjeduje vrhunska svojstva koja ga čine značajno boljim od drugih materijala.

Također je – za razliku od metala, stakla ili čak keramike – ugodno topao te svilenkasto-gladak na dodir. Osim što je dosljedno homogen, ovaj je materijal ujedno i čvrst i otporan. Daljnje prednosti očituju se u njegovim higijenskim svojstvima: čvrsti se površinski materijal iznimno brzo i lako čisti.

Setaplano cleaning with sponge.tif_bigview_${05949456}

Sofisticiranost i savršenost dizajna

Ako se odlučite za renoviranje kupaonice, morate znati da Geberitova površina Setaplano omogućuje višegodišnje uživanje– ne samo zbog nepropusnog i glatkog površinskog materijala koji nije nimalo sklizak već i zbog sofisticiranog dizajna. Posebna pažnja posvećena je dizajnu kritičnih područja kako bi ih se lakše očistilo: primjerice, sifon nema rubova na kojima se može skupljati nečistoća. Kada se podigne poklopac, potrebno je samo izvaditi vrlo praktičan umetak u obliku češlja za sakupljanje nečistoća. Neke su komponente Geberitove površine za tuševe Setaplano tvornički sastavljene kao što je integrirana brtvena folija čime se omogućuje visoka razina sigurnosti i za vodoinstalatera i za korisnike. Geberitova površina za tuševe Setaplano bit će dostupna u različitim veličinama kod Geberitovih poslovnih partnera od travnja 2017.