Tvoja torba vrijedi 2.000 kn

Krpa.hr nova je svjetla točka domaćih kreativaca (dizajneri, modeli, vizažisti, frizeri) koja je od nedavno zasjala na hrvatskom online nebu. Riječ je o cool web servisu koji svakom registriranom članu omogućuje potpuno besplatnu izradu profila i galerija za predstavljanje ostalim posjetiteljima, kao i personalizirani URL za daljnju komunikaciju i samopromociju.

Članovi Krpe.hr mogu međusobno surađivati i komunicirati putem privatnih poruka, grupa i chata, ali i doznati mišljenje posjetitelja o svom radu putem ocjena i komentara, dok posjetitelji – potencijalni kupci i klijenti imaju mogućnost komunikacije s članovima putem kontakt obrasca.

Samo mjesec dana od lansiranja Krpa.hr je raspisala super natječaj u rubrici koja se zove Krpa+Zadatak, u kojoj će se kreativni zadaci za sve registrirane članove Krpe pojavljivati i provoditi nekoliko puta godišnje.

Kako je u prvih mjesec dana rada registrirano najviše dizajnera, prvi je Krpa+Zadatak osmišljen upravo za njih i zove se – torba, i pruža mogućnost osvajanja novčanog iznosa od 2.000 kuna za najbolju torbu.

U natječaju mogu sudjelovati isključivo registrirani članovi Krpe.hr koji su ispunili svoj profil i postavili barem 1 galeriju fotografija u portfolio. Svoju viziju savršene torbe dizajneri trebaju poslati najkasnije do 20. travnja 2011. bez obzira da li je riječ o torbi za namirnice, predimenzioniranom clutchu, klasičnoj ženskoj torbi ili torbi za laptop. Sve "igra". Bitno je da je riječ o torbi koju su članovi Krpe samostalno izradili, sve ostalo je ostavljeno dizajnerima na Izbor .

Neka vam vaša torba osvoji 2.000 kn

Dizajneri torbe šalju o vlastitom trošku šalju na adresu Krpa.hr (n/r Iva Vukšić), II. Anina 3, Zagreb zaključno s 20. travnjem 2011. godine, zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, Krpa username, e-mail, kontakt telefon, kratka priča o nastanku prijavljene torbe, vrijednost utrošenog materijala ). Više detalja o natječaju možete pročitati OVDJE.
Kriteriji koji će tročlani žiri (uredništvo Krpe + Krpa Facebook fanovi + gost – modni dizajner) ocjenjivati na svakoj torbi su kvaliteta izvedbe, izgled torbe, funkcionalnost i kreativnost. Svaki dizajner na natječaj može poslati maksimalno 5 radova, a dopušten je i rad u paru ili timovima, pri čemu svaki član tima mora biti registrirani korisnik Krpe.hr. Sve torbe pristigle na natječaj ostaju u vlasništvu Krpe.hr osim ako dizajner ne odluči drugačije. Pobjednička torba s natječaja biti će poklonjena jednom od glasača za pobjedničku torbu na Facebooku.