U centru Zagreba otvara se najveći NYX Professional Makeup store

U subotu 2. prosinca, Zagreb će dobiti novo makeup carstvo u centru grada. NYX Professional Makeup u Ilici 19 otvara novu trgovinu, najveću do sada u Hrvatskoj.

Uz dobru zabavu, prvih 600 kupaca očekuje poklon – kultni Lip Lingerie tekući mat ruž, dok je za prvih 100 kupaca uz ruž rezervirana i kozmetička torbica Lippie Case. Posjetitelji će na otvorenju imati priliku družiti se i s poznatim trendsetericama i blogericama poput Jelene Perić, Amadee Muše i brojnih drugih. No iznenađenjima tu nije kraj, svi su pozvani 2. prosinca od 11 sati na veliko otvorenje u Ilicu 19.

product visual1

Otkako je prošle godine stigao u Hrvatsku, interes za brendom NYX Professional Makeup ne prestaje rasti, a zaljubljenice u makeup od sada će na novoj lokaciji moći pronaći još širu ponudu profesionalne kozmetike visoke kvalitete i to po pristupačnim cijenama. Brand NYX Professional Makeup kontinuirano donosi inovativne proizvode te najnovije trendove u svijetu ljepote, stoga svakog kupca u Ilici 19 očekuju proizvodi koji po prvi puta stižu u Hrvatsku.

product visual 4

 

Ali, to nije sve! Imamo i poklone za vas! 5 čitateljica čekaju:

3 x Lip Lingerie seta

2 x Liquid Suede seta!

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #NYXProfessionalMakeup
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako već niste
  • Podijelite objavu (postavke na javno) i tagirajte frendice koje bi htjele ovo isprobati

Prijave primamo do 10. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom.

Dobitnice!

  1. Anka Erceg
  2. Andrea Bogovic Ex Dundovic
  3. Milica Flac
  4. Tea Olic
  5. Ivona Molan