Uberi jagodu usred zime

Da je med zimi jedna od najučestalije konzumiranih namirnica, možemo se sa sigurnošću složiti, ali sa skepsom ćemo odmahnuti glavom na tvrdnju da zimi možemo pronaći jagode.

Ipak imamo rješenje!

Kroz Green&More RAW Med s jagodama ćete pronaći  okus i miris svježih jagoda usred zime.

Pomno izbalansirana formulacija!

Ovaj pripravak nastaje delikatnim procesom proizvodnje koji uključuje miješanje nepasteriziranog ekološkog meda, pod posebnim uvjetima i okolnostima, a koji se uz  uz dodatak prave šumske organske jagode pretvara u jedinstven gastro užitak.

Green&More RAW Meda s jagodama donosi aromatične užitke svježih jagoda u svakoj teglici, kao da je proljeće prisutno u vašem domu svaki dan. Ovaj krem med, osim što će se vrlo jednostavno  useliti u  domaćinstva na užitke velikih i malih ukućana,  djelovat će pozitivno i na zdravlje kroz sadržani sastav vitamina, minerala i aminokiselina iz dva izvora.

page

Raznolikost konzumiranja Green&More RAW krem meda s jagodama limitirana je samo maštom. Možete uživati u njemu kao namazu za palačinke, waffle, slatkom zaslađivaču za mlijeko, čaj, kao dodatak domaćim  proteinskim pločicama, smoothie-u, a najmlađima je osobito drag na žlicu!

Green&More RAW proizvode možete pronaći u bio&bio trgovinama te ostalim specijaliziranim trgovinama zdrave i domaće hrane, a sačinjavaju ih jedinstveni ekološki krem medovi rađeni po metodologiji obrade sirove hrane i bez glutena.

Green&More RAW daruje med s jagodama. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #medsjagodama
  • Tagirajte frendice u komentarima na našem Facebooku te javno podijelite na svojem zidu.

Prijave primamo do 25. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Kristina Miloš.