Učinkovitost protiv nepravilnosti i mrlja od sada i sa UV zaštitom!

75%[1] mladih vjeruje u mit da sunce popravlja stanje njihovih akni, no raspolažemo sa činjenicama koje su dokazale upravo suprotno. La Roche-Posay, kao stručnjak za osjetljivu kožu, uvidio je potrebu za uvođenjem proizvoda koji će u isto vrijeme pojedincima s problematičnom kožom pružiti učinkovitost u borbi protiv nepravilnosti te zaštitu od štetnih utjecaja UV zraka. Novi proizvod Effaclar DUO (+) SPF 30 upravo objedinjuje te dvije karakteristike i predstavlja idealnu dnevnu njegu za osjetljivu kožu u proljetne i ljetne dane!

Sunce, stres i zagađenje novi su „neprijatelji“ ljepote. Jedini mit o bubuljicama koji nikada ne umire jest da je sunce prijatelj kože sklone aknama. Preplanulost kratkoročno ten čini ujednačenijim, no isušujući učinak sunca uzrokuje prekomjerno zamašćivanje kože nakon praznika. Masnoća u kombinaciji sa zadebljavanjem gornjeg sloja kože začepljuje pore i sprečava pravilno lučenje sebuma.

Koji je krajnji rezultat? Sunce mijenja značajke kože i čini je sklonijom aknama.

Što je novo?

EFFACLAR DUO(+) SPF 30 nudi učinkovitost protiv nepravilnosti i mrlja koja je prisutna i kod proizvoda EFFACLAR DUO(+), ali je pojačan dnevnom zaštitom od UV zraka i oštećenja uzrokovanih zagađenjem.

Kako La Roche-Posay brine da u svojim formulacijama smanji broj sastojaka i ograniči se na one najvažnije, tako EFFACLAR DUO(+) SPF 30 sadrži:

  • NIACINAMID: ojačava hidrolipidnu barijeru kože te smanjuje pojavljivanje iritacija
  • LHA: keratolitiičko djelovanje
  • PROCERADTM: smanjuje pojavljivanje hiperpigmentacije

Tekstura proizvoda EFFACLAR DUO(+) SPF 30 je matirajuća, hidratantna i svježa gel-krema. Kožu ostavlja neljepljivom i nemasnom, odlična je podloga za šminku, nekmedogena je i bez ulja.

20170603_135835

Zašto SPF30, a ne SPF50?

SPF 30 je dovoljan za zaštitu preko dana, a ujedno podržava ugodnu kombinaciju dobre UV zaštite i kozmetičnost.

3 koraka Effaclar rutine

  1. EFFACLAR PJENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE nježno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima te ima odlična kozmetička svojstva jer se dobro pjeni i lako ispire. Djeluje antibakterijski i subregulatorno.
  2. EFFACLAR TONIK je adstringentni tonik koji potiče mikroljuštenje, smanjuje pore i pomaže trenutnom odčepljivanju pora zahvaljujući kombinaciji sastojaka za čišćenje LHA, koji potiču mikroljuštenje i regulaciju sebuma.
  3. EFFACLAR DUO (+) njega

EFFACLAR GEL 200 ml: 86,98 HRK; 400 ml: 130,22 HRK*

EFFACLAR TONIK 200 ml: 120,39 HRK*

EFFACLAR DUO (+) SPF 30 40 ml: 143,61 HRK*

[1] Izvor: http://www.acne.org/messageboard/topic/284252-sun-exposure-and-acne/

I vi je možete isprobati! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Effacalar

Prijave primamo do 12. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Irena Markulin!