Unikatni chic detalji iz domaće radinosti

Domaći brand koji je ljetos osvajao hit modnim dodacima, predstavio je novu kolekciju za zimu.
‘My Mon Mon’ bavi dizajnom i izradom nakita, a noviteti koje predstavlja, unatoč zaokretu u estetici, odišu glamurom uz notu ležernosti te kao takvi i dalje ostaju prepoznatljivi i vjerni sebi.

Ovi handmade proizvodi uspješno integriraju svakodnevni urbani street look s elementima high fashiona poput krzna, ohridskih bisera i Swarovski stakla. Ono što mlade dizajnerice ističu jest personalizirani pristup svojim klijentima kojima osim gotovih proizvoda nude mogućnost odabira komada osmišljenih prema njihovim željama, a sve to po prihvatljivim cijenama.

Njihov nakit nastaje kombiniranjem metalnih dijelova s trendi detaljima u različitim bojama, no u novoj kolekciji svojoj su ciljanoj skupini omogućili još veću personalizaciju kroz odabir i spajanje upravo onih elemenata koje izaberu prema vlastitom modnom izričaju što ‘My Mon Mon’ čini idealnim poklonom u ovo blagdansko vrijeme. Naglasak je, za sada, na naušnicama, ali tu su i ogrlice te narukvice.

IMG_0131-01 IMG_0750-01 IMG_0860-01 IMG_0895-01 IMG-20171030-WA0011 IMG-20171030-WA0013

Nakit se za sada može kupiti u Kavalir shopu u Radićevoj 3 u Zagrebu te u concept storeu Muroskva u novoj marini Novog Vinodolskog ili putem društvenih mreža: Facebooka, Instagrama, ali i Etsyja. Također, moguće je dogovoriti dolazak u njihov Showroom te isprobati modele na sebi.