Upečatljiv muški parfem pravi dar za Valentinovo

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od Valentinova. Ovisno o budžetu kojim raspolažete, vrijeme je da počnete razmišljati što pokloniti svojoj jačoj polovici. Kako bismo vam skratili muke, imamo mali prijedlog. Zašto mu ne biste poklonili parfem?! I to ne bilo kakav…

Iz omiljene bečke kuće umjetničkog nakita FREYWILLE dolazi nam novo olfaktorno remek-djelo za muškarce – FREYWILLE Pour Homme. Ekskluzivna mirisna simfonija bogata je notama muške snage i topline, a privući će i najzahtjevnije parfemske znalce s istančanim ukusom.

photo_&_set design_by_Decker&Kutic

Nezaboravno mirisno putovanje kroz FREYWILLE Pour Homme otvaraju svježi grejp i bergamot sa suptilnim dodatkom toplog cimeta te muškatnog oraščića. Začinska avantura se nastavlja u srcu parfema koje je istkano od ruže, irisa i laganih nota papra. Poput  morskog povjetarca, ovaj buket nas nježno odvodi u raskošnu luku baze parfema. Iza dimne zavjese prošarane cedrom, dočekuju nas  zanosan pačuli i otmjene note vetivera, prepuštaju nježnom zagrljaju mističnog ouda te potpunom užitku upečatljivog, parfemskog ostvarenja.

Novi FREYWILLE Pour Homme je luksuzni koktel čarobnih esencija koji je teško zaboraviti. Ne propustite isprobati ovaj zanimljivi sinonim individualnosti u mirisnim prostranstvima,  FREYWILLE Pour Homme je dostupan isključivo u odabranim FREYWILLE buticima, a među njima je i Zagreb, Preradovićeva 2.

Zasluge za originalnu reinterpretaciju parfema FREYWILLE Pour Homme u vidu umjetničke fotografije  idu talentiranom dvojcu DECKER+KUTIĆ.