Upoznajte Nike Chrome Blush

Nike je predstavio novu jesensku kolekciju za žene imena Nike Chrome Blush. Inspirirana motom „Believe in more“, kolekcija nudi opremu u Training, Running i Sportswear kategorijama, uključujući i najnoviju inovaciju Nike Air Vapormax integriranu u tenisice za trčanje.

Sport ne mora uvijek biti u okvirima uobičajenog natjecanja. Sport može biti i ljepota kretanja koja gradi snagu – fizičku, mentalnu i emotivnu. Fizičkom aktivnošću poboljšavamo sebe i zajednicu. Ako izgledate dobro, osjećate se dobro i imate više samopouzdanja, a s tim dolaze i rezultati. Nadolazeća jesen bit će obilježena pomno biranim komadima za žene obzira na aktivnost kojom se bave.

NikeWomen FA 17 Collection Look 6

Najširi izbor sportskih grudnjaka dosad

Ove sezone Nike nudi najopsežniju kolekciju sportskih grudnjaka dosad s čak 30 modela. Dostupni su grudnjaci bez obzira na aktivnost kojom se žene bave i kakvu podršku trebaju, a u bogatu Nike Bra Collection pridružili su se modeli Nike Alpha Bra, Nike Zip Bra, Nike Indy Logo Bra.

NikeWomen FA 17 Collection Look 4 5

Posebno dizajnirana oprema za jogu

Nike je oduvijek nudio i opremu za rekreaciju što su joga i pilates, a ove sezone dostupni su novi stilovi dizajnirani za vježbe slabijeg intenziteta. Takav tip opreme drugačiji je od opreme za trčanje: mekana i fleksibilna tkanina omogućava maksimalno kretanje tijela i mobilnost što ih čini idealnima za prakticiranje joge.

NikeWomen FA 17 Collection Look 22

Fokus na kvalitetu i dizajn

Svi Nike proizvodi fokusirani su na učinak, kvalitetu i izdržljivost. Kompromis u dizajnu također nije opcija jer kada sportaš dobro izgleda, osjeća se dobro i ostvaruje bolje rezultate. Kolekcijom Nike Chrome Blush dominira paleta neutralnih boja u kombinaciji s bojom kroma. Takva paleta boja predstavlja jedinstvo čovjeka i stroja.

Kolekcija je dostupna na web shopu store.nike.com.