Uskočite na zadnji vlak borbe s celulitom

Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Elancyl ciljano su predstavili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita – Elancyl Slim Design NOĆ – u travnju, jer su svjesni da za uspješnu borbu s celulitom potrebno određeno vrijeme. Elancyl također podsjeća da je za uspješnu borbu s celulitom neophodan interdisciplinarni pristup, pa je tako uz adekvatnu Elancyl njegu potrebno redovito vježbati i zdravo se hraniti.

Metabolizam, spavanje i celulit

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća. Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna. Uz to nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća – lipogeneza. Stučnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju Elancyl Slim Design NOĆ – inovaciju protiv celulita s pojačanim djelovanjem tijekom noći. Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka „narančine kore“, tu je i iskorak u novu dimenziju – buđenje staničnog metabolizma tijekom noći. Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, naš metabolizam radi za nas dok mi spavamo.

Elancyl_3601

Anticelulitni trojac za harmoniju učinkovitosti i njege

Modificirana Elancyl Slim Design Nuit formula pruža ženama ono što žele njegovanu i glatku kožu bez celulita, dok kremasta i bogata tekstura mami na masažu pružajući užitak pri svakom nanošenju. Stručnjaci Laboratorija Elancyl povjerenje su povjerili trima moćnim sastojcima za tri djelovanja:

  • [Kofein kompleks] eliminira masno tkivo tako što složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje su pogodnije za odstranjivanje.
  • [Bršljan] eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.
  • [Salacija] zaglađuje kožu tako što usporava zadebljanje vezivnih tkiva i intezivno zaglađuje neravnine.

Beauty ekspertiza

Elancyl Slim Design NOĆ obogaćen je uljem šafranike, biljke poznate po svojim blagodatima u njezi kože, što mu omogućuje njegovanje i hidrataciju kože. Ova noćna hidratacija učinit će Vašu kožu glatkom i blistavom kada se probudite.

Preporučena maloprodajna cijena: 295,00 kuna

Elancyl i She.hr darivaju! 10 testera Elancyl Slim Design nuit (7ml) i torba za plažu čeka jednu od vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Elancyl

Prijave primamo do 24. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Sanja Marković