Uzbuđenja Dana vjenčanja

Drugoga dana na sajmu vjenčanja posjetitelji su već u 10 sati počeli pristizati u Arenu. Najviše je bilo mladih parova, veselih, dobro raspoloženih i nasmijanih.  Među prvim štandovima na kojima su se zadržali bio je i naš, štand portala She.hr.

Ovoga puta priredbu i njena događanja podržali smo i nuđenjem usluge besplatnog fotografiranja što su mnogi  rado prihvatili. Naši vrhunski fotografi pred čijim su kamerama svakodnevno brojne poznate ličnosti iz svijeta zabave, politike, umjetnosti sada su se sa zadovoljstvo prihvatili novoga posla – ovjekovječiti posjetitelje, među njima vjerojatno i neke buduće mladence.

Bilo je zabavno, s puno smijeha i ponekom sitnom nespretnosti, ali u opuštenoj atmosferi svi su jednostavno uživali. "Dokazi" će biti biti uskoro vidljivi u fotogaleriji koju ćemo objaviti na portalu She.hr, a bit će dostupna registriranim korisnicima idućega tjedna..

Uzbuđenja Dana vjenčanja nastavljaju se i danas. U lijepo uređenom prostoru zagrebačke Arene bit će izabran najpar koji će dobiti mnoštvo vrijednih poklona, posjetitelji će moći prisustvovati još jednoj modnoj reviji vjenčanica, tu je i program Budi mladenka, a neće nedostajati ni plesa.

Uživo s vjenčanja

Ipak, ono što najviše veseli većinu posjetitelja je ponuda na štandovima. Vjenčanice, nakit, kolači, pozivnice, destinacije za bračna putovanja, restorani i još mnogo toga, ukratko prava raskoš na jednom mjestu.

Na Danima vjenčanja susrećemo i našeg starog znanca Daria Šuveljaka s portala Vjenčanje-ponuda koji također uvijek ugodno iznenadi s nečim novim.  Nakon izrade planera vjenčanja kojega smo objavili i na portalu She.hr sada u ponudi najavljuje prijenos vjenčanja uživo preko interneta za rodbinu i prijatelje te sve ostale koji nisu u mogućnosti prisustvovati vašem vjenčanju. Riječ je o zaštićenom online pristupu koji može trajati do četiri sata.

Sve u  Bluesun hotelu

Za mladence koji svoj najsvečaniji dan žele izvan gradske vreve na Danima vjenčanja se predstavlja novootvoreni Bluesun hotel Kaj.u Mariji Bistrici. Mogu ugostiti čak 300 uzvanika u restoranu Bistricza, dok je restoran Academia predviđen za 50 sjedećih mjesta. Kuhinjom s vrhunskom gastro ponudom dirigira Ritz Escoffier školovan u Parizu. Za njega tvrde da je majstor u inovativnoj interpretaciji naše tradicionalne kuhinje. Svadbeni meniji su od 45 do 60 eura.

Osim večere i noćenja, vjenčanje u Bluesun hotelu može biti privlačno i zbog činjenice da se sve može organizirati i dobiti na jednom mjestu, od tretmana za uljepšavanje do iznajmljivanja vjenčanice i limuzine.

Blistavo i slatko

Na Danima vjenčanja ne treba zaobići ni štand stomatološke poliklinike Trupeljak. Upravo kod njih možete dobiti blistav osmjeh i dodatno samopouzdanje, a ljubazno osoblje i suvremena tehnologija oslobodit će vas svih strahova i boli.

Zanimljiva je i ponuda pansiona Kušan. Tko se odvaži put Zaboka, na izbor su mu tri menija s domaćom hranom po cijeni od 35 do 39 eura.

Izrada svadbenih kolača i torte zahtijeva puno strpljenja i vještine. Želite li taj posao povjeriti nekome preporučamo Štefi svadbene slastice i Grabar slastičarnicu. Kušali smo i nećete pogriješiti s izborom.

No ipak, najbolje da se i sami u sve osobno uvjerite. Dani vjenčanja traju još samo danas pa svakako navratite u zagrebačku Arenu. Čekamo vas do 20 sati.