Victoria Beckham inspirirana Shaquille O’Nealom u najnovijoj Reebok x VB Merch kolekciji

“Kad razmišljam o Reeboku, pomislim na 90-te i košarku. Dakako, pomislim na Shaqa!”, kaže Victoria Beckham inspirirana košarkaškom ikonom Shaquille O’Nealom u najnovijoj Reebok kolekciji.

Kada je Victoria Beckham prvi puta susrela O’Neala prilikom lansiranja njezine sportske kolekcije u travnju, ni njezine visoke potpetice nisu mogle ublažiti njezino strahopoštovanje prema njegovoj veličini. “Zapravo sam se popela na kutiju kako bih dosegnula njegovu visinu”, prisjeća se Victoria.

Najnovija unisex kolekcija sastoji se od majica kratkih rukava, hudica i čarapa u crno-bijelim verzijama s crvenim detaljima.
Reebok x VB Merch kolekcija dostupna je od 26. srpnja na Reebok.com/us/reebok_victoria_beckham i VictoriaBeckham.com.

“Za mene, nijedan drugi brand sportske odjeće ne govori toliko snažno o 90-ima kao Reebok “, kaže ona. Proces njezinog stvaranja započeo je još u studenom prošle godine posjetom Reebok arhiva u Bostonu, kada je nekoliko dana provela proučavajući stilove iz 1990-ih. “Arhiv je bio polazna točka mojeg istraživanja, a ključni košarkaški motivi, logotipi i grafika tog vremena, bila su moja inspiracija”, objašnjava Victoria Beckham.