Victoria Beckham u Reeboku!

Reebok je najavio partnerstvo s Victoriom Beckham, britanskom dizajnericom i ikonom stila koja se pridružila globalnoj Reebokovoj zajednici uspješnih i beskompromisnih žena. Praveći društvo Ariani Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman i Teyani Taylor, pomiče nove granice Reebokove dugogodišnje misije osnaživanja žena da budu najbolja verzija sebe. Ovo dugoročno partnerstvo bit će ojačano novom i odvažnom kolekcijom Reebok x Victoria Beckham.

Modno osviještena Victoria Beckham dizajnerica je svjetskog renomiranog brenda, koja kao i sve njezine kreacije odiše samouvjerenošću, snagom i smjelošću. Reebok koji je kroz svoju dugogodišnju povijest žene stavljao u prvi plan, između ostalog predvodeći i ženski fitness pokret još od 1980-ih godina, nastavlja isto činiti i danas ulazeći u snažna partnerstva te odvažne marketinške kampanje i kolekcije.

Sva dosadašnja Reebokova partnerstva s renomiranim dizajnerskim kućama, kao što su Cottweiler i Vetements, pa sve do suradnje s  David Clark Company, iz koje je proizašla ultimativna čizma visokih performansi za astronaute, omogućila su Reeboku da bude u prvom planu visokotehnološke i modne industrije.

Untitled

“Kao brend želimo partnerstvo ne samo s utjecajnim ženama, već s onima koje uistinu mijenjaju svijet. Victoria je pravo utjelovljenje naše ideologije. Ona je prava vizionarka koja posjeduje čvrstu volju u ohrabrivanju žena da budu najbolje verzije sebe. Ta volja isijava iz svega što dotakne, pogotovo u njenom dizajnu koji iz kolekcije u kolekciju pomiče standarde u modnoj industriji. Jedva čekamo svijetu otkriti kako će izgledati naša kolekcija”, izjavila je Corinna Werkle, viša potpredsjednica Ženske inicijative u Reeboku.

“Jako sam uzbuđena što se upuštam u ovo partnerstvo temeljeno na jednakim vrijednostima. Kreirajući vlastite kolekcije isticala sam i poticala žensko dostojanstvo,  hrabrost i samouvjerenost što je dugogodišnja Reebokova ideologija. Oduvijek sam imala želju dizajnirati sportsku odjeću i pobjeći od tradicionalnog dizajna. Posjedujem ogromnu količinu sportske odjeće u svojoj garderobi, i oduševljena sam što ću se udružiti s Reebokom u ovoj pustolovini”, izjavila je Victoria.
Reebok x Victoria Beckham kolekcija koja je proizašla iz sinergije obaju brendova bit će predstavljena krajem 2018. godine kao dio Reebok Innovation Collective-a (http://www.reebok.com/international/innovation_collective/) što predstavlja inicijativu brenda s glavnim fokusom na razvoj obuće i odjeće nove generacije, performansi i izričaja, od konceptualnog dizajna do tehničko inovativnih proizvoda koji nalaze svoje potrošače.