Vikend za mamu i bebu u Kozmu

Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je novu akciju Vikend za mamu i bebu. 2012. godina cijela će biti u znaku trudnica, majki i djece, a posebnim akcijama i savjetima Kozmo želi olakšati i uljepšati dane majčinstva.

Osim svojim bogatim širokim asortimanom i posebnim pogodnostima, svim budućim mamama, ali i onim s malim bebama i djecom, Kozmo želi pomoći korisnim savjetima stručnjaka kao i iskustvom drugih mama. Osim savjeta patronažne sestre Irene Ban, na predstavljanju akcije čuli su se i savjeti mladih mama Ive Balaban, Ane Begić i Mirne Maras.

"Ovom akcijom naglasak stavljamo na potrebe žena i djece u danima majčinstva i prvim godinama djetinjstva. Upravo je njima posebno prilagođen široki asortiman i velikim pogodnostima trudnice i majke pronaći će sve za sebe i djecu. Drogerija Kozmo ovom akcijom daruje i naše mlade majke iz Doma Savica Šanci koje ćemo opremiti kako bi zadovoljili njihove svakodnevne potrebe", izjavila je Ana Barać iz drogerije Kozmo.

"Počašćena sam da mogu sudjelovati u ovoj hvale vrijednoj akciji. I sama kao majka troje djece znam koliko nam je svega potrebno za zdravo i bezbrižno podizanje naše djece. Sve to iziskuje poveća primanja koja na žalost mnoge mame nemaju. Htjela bih dodati da bez obzira kakve mogućnosti mame imaju, odnosno nemaju, najbitnije je da njihova djeca dobiju golemu količinu ljubavi, jer u konačnici samo je to važno. To pamtimo, to nas oblikuje i tada nam djeca spremno mogu ući u svijet odraslih", izjavila je mama troje mališana Iva Balaban.

Akcija ima i humanitarni karakter pa su tako drogerija Kozmo i ambasadorice akcije potrepštinama iz svog asortimana opremili Dom Savica Šanci koji zbrinjava mlade majke ugroženog socijalnog statusa i samohrane majke kojima je potrebna pomoć.