Vinoterapija: 90 minuta čistog užitka uz Medikol

Za vas koji ne znate, vinoterapija je terapija koja stimulira, tonizira, regenerira te je idealna za usporavanje procesa starenja kože tijela. U terapiji se koristi ulje sjemenki vinove loze za eksfolijaciju tijela uz smeđi šećer, maslinovo ulje, ekstrakt lišća crvene vinove loze i crveni kaolin.

Zbog svoje velike antioksidativne snage i regeneracije prirodnim aktivnim supstancama, vinoterapija se svrstava u sam vrh moderne kozmetološke ponude.

U tretmanu je pojačano tonificirajuće i anticelulitno djelovanje kako bi dobili optimalan učinak i klijentovo zadovoljstvo.

Kako izgleda tretman?

Tretman se započinje pilingom tijela(smeđi šećer te sjemenke vinove loze) nakon kojeg će koža postati glatka i prokrvljena,ukloniti će se mrtve stanice i koža će se regenerirati.

Zatim se nanosi maska od blata (crveni kaolin) i zamota Vas se u deku . Maska djeluje anticelulitno i tonificirajuće. Nakon 20 minuta isperemo masku i tretman nastavljamo opuštajućom masažom tijela s vinskim serumom i kremom. Trajanje tretmana je 90 minuta.

Priuštite si dobar tretman za tijelo! Vaša koža biti će osvježena i preporođena, tijelo će se opustiti a duh ispuniti elanom!

Vaš Centar za estetsku medicinu Medikol

U suradnji s Medikolom, jednu sretnicu ćemo nagraditi VINOTERAPIJOM

Pošaljite nam mail na [email protected]:

  1. stavite naslov VINOTERAPIJA
  2. dodajte svoje kontakt podatke
  3. napišite razlog zbog kojeg trebamo odabrati baš vas
  4. prijavite se na naš newsletter i lajkajte naš Facebook profil

Prijave primamo do 7. prosinca, točno u podne.

DOBITNICA: Vedrana Vukelić