Visoke čizme za modnu jesen

Visoke više ne moraju biti samo potpetice već i same čizme i to, po mogućnosti, preko koljena. Trend koji je sramežljivo započeo prošle godine, ženska srca (i muške poglede) potpuno će osvojiti ove jeseni. Čizme preko koljena trebale bi se naći u ormaru svake modno osviještene žene, tvrde modni stručnjaci.

Seksi čizme nose se u najrazličitijim oblicima, a podjednako su "in" ravne i one s potpeticom, nešto šire sportske te one elegantnije. Prilikom kupnje svakako bi trebali izbjeći šarene i usredotočiti se na jednobojne (crne ili smeđe) kožne modele.Čizme preko koljena odlično pristaju uz uske traperice, tajice minice i kratke hlače, a jednostavnim odjevnim kombinacijama daju "ono nešto". Što se tiče veličina, udobnost je najvažnija pa bi tako između kože i noge uvijek trebalo biti mjesta za palac.

Čizme koje ženama daju dodatnu dozu seksepila nekad su se povezivale s prostitutkama, ali su ih odavno počele nositi "pristojne" žene, a među slavnima su ih popularizirale Julia Roberts, Kate Moss i Rihanna.

Metro-portal.hr