Vlasta Janton: Zagrljaj u koji pripadam

Što učiniti kada se sretnete s muškarcem koji u vama probudi sve ono o čemu ste maštali, živjeti životom kakvim se od vas očekuje ili živjeti život ispunjen ljubavlju kakva se desi samo jednom u životu? Postoji li prava ljubav i ima li ona sretan kraj, junakinja knjige Alina će saznati na svojoj najvećoj životnoj prekretnici.

„Zagrljaj u koji pripadam“ ljubavni je roman sa svim elementima koje zahtijeva žanr – ljubav na prvi pogled je neobjašnjiva i strastvena, a sumnje da osjećaji nisu uzvraćeni razdiruće su i bolne, ali svojom ženskom intuicijom i suočavanjem s iskrenim osjećajima nježna i ženstvena Alina na kraju se uspijeva izboriti za svoju sreću. Vlasta Janton klasični ljubavni roman osvježava novim dvojbama koje donose suvremeni odnosi – glavna junakinja u vezi je u kojoj ima šestogodišnju djevojčicu, što joj otežava odluku o raskidu, a ostvarenje vlastitog talenta i prihvaćanje poslovnog izazova vodi i prema zadovoljstvu u ljubavi.

Svoj raskošan talent Vlasta Janton demonstrira u opisima širokog raspona osjećaja, ali i cvijeća i cvjetnih aranžmana koji glavna junakinja kreira za različite prigode – za obiteljske svečanosti, snimanje za časopis i za modne revije.

Vlasta Janton rođena je u Zagrebu, gdje se i školovala. Od rane mladosti piše poeziju i prozu, a unazad nekoliko godina njezine pjesme i kolumne objavljivane su na manjim portalima, nakon čega je pisala kolumne i za Index. Njene kolumne možete pronaći i na She.hr. Vjeruje da naše misli i naši osjećaji kreiraju naš život. Zagrljaj u koji pripadam njezin je prvi roman.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zagrljaj
  2. Zapratite našu Facebook stranicu i Instagram profil 
  3. Ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno i tagirati frendice
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. ožujka, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Lea Pajtak.