Voliš putovati i zabavljati ljude oko sebe? Zašto za to ne bi bio plaćen?

Navršio/la si 18 godina, studiraš, u opisu tvog profila stoji da si vesela, komunikativna, kreativna, susretljiva i snalažljiva osoba te slobodan/na tijekom lipnja i srpnja!? Ako si sve to što nama treba, onda si ti ta tražena osoba kojoj Orangina donosi više razloga za veselje i uživanciju ovo ljeto!

Otvorena  je pozicija za  glavnog promotora  Orangina turneje i tražimo nekog poput tebe!

Pozicija glavni promotor Orangina turneje  tzv. Chief  Shaking Officier-a, pruža ti ultra zabavno ljeto i posao iz snova: ljeto na najatraktivnijim Hrvatskim destinacijama, uvijek u dobrom društvu, na mjestu najveće zabave i u središtu najatraktivnijih događaja.

Plaćamo te da (se) zabavljaš!

Tvoj zadatak je da pratiš Orangina O! truck turneju, aktivno surađuješ u provođenju promotivnih aktivnosti , „podižeš atmosferu“ i uveseljavaš znatiželjne pratitelje i publiku turneje, pratiš situaciju, snimaš i fotografiraš.  Drugim riječima, plaćamo te da (se) zabavljaš!

Ovo jedinstveno iskustvo, u dinamičnom i inspirativnom okruženju, pruža ti Orangina, najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna  okusom i izgledom.

Stoga, klikni na link https://www.moj-posao.net/Posao/377468/Glavni-promotor-Orangina-turneje-mz/ i pokreni strast u sebi te osvoji ljeto godine – postani glavni promotor.

Orangina ti donosi jedinstven okus i miris Mediterana i ljeto za pamćenje!

Čekamo te,

Tvoj Orangina Team

https://www.facebook.com/OranginaAdria/

www.orangina.hr