Vrhunska i prirodna njega tijela imperativ današnjice

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu, bez obzira koliko jak zaštitni faktor i filtere koristili, dio sunčevih zračenja uvijek prolazi kroz slojeve kože. Ako uzmemo u obzir slučajno ili namjerno izlaganje suncu u nepoželjno vrijeme, nedostatno nanošenje zaštitnog sredstva i ispiranje u vodi uvijek je pametna intervencija upotrijebiti dobro sredstvo za obnovu i hidrataciju kože nakon sunca i mora.

SAN SUN CARE je kozmetika za vrhunsku i posve prirodnu njegu tijela prije i nakon izlaganja suncu.

SAN SUN CARE linija

SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten je mirisni bogati koktel karotenoida otopljenih u hranjivim uljima niskog zaštitnog faktora od sunca (SPF). Četiri su izvrsna izvora karotenoida u ovom ulju, od kojih je na prvom mjestu CO2 ulje pulpe pasjeg trna, zatim je tu macerat oraha pa CO2 ekstrakt mrkve te beta karoten.

SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja formuliran je tako da zadovolji potrebe kože za obnovom nakon izlaganja suncu, umirenju kože u slučaju pretjeranog izlaganja suncu, kao i za povratak hidratacije i svježine koži.

U kozmetici karotenoidi imaju zaštitnu funkciju, stoga se redovno upotrebljavaju u kvalitetnijoj anti-age kozmetici te u proizvodima za kožu kojoj je potrebna intenzivna obnova i njega, poput kože koja je izlagana suncu, ali i za postizanje preplanulog tena. Posebnost karotenoida, osim zaštite, je i učinak ubrzanog tamnjenja kože.

Ovo su prirodni proizvodi, ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Dermatološki su testirani. Nisu testirani na životinjama. Sadrže maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.

SAN MASLAC ZA TIJELO TROPIC

Mango maslac, ulje baobaba i kukuija donose meku kožu i tropsko osvježenje

  • Hrani kožu biranim sastojcima
  • Hidratizira kožu cijelog tijela
  • Oplemenjuje kožu i ostavlja ju mekom
  • Pogodan za svakodnevnu njegu kože cijelog tijela
  • Osvježava tropskim mirisom

SAN BODY CARE Maslac za tijelo TROPIC egzotična je kombinacija mango maslaca, ulja kokosa, baobaba, riže i kukuija. Ne samo da će vas potpuno osvježiti mirisom tropskog voća i stvoriti vam ugođaj toplog dana na pješčanoj plaži koji provodite uz umirujući šum valova i sa sokom od ananasa u ruci, nego će oplemeniti i hidratizirati cijelo tijelo bogatim hranjivim sastojcima.

SAN MASLAC ZA TIJELO MANGO KOKOS

Zamamna kombinacija manga i kokosa od koje najviše koristi ipak ima naša koža

  • Za mekanu kožu cijelog tijela
  • Hrani i hidratizira kožu na prirodan način
  • Pomaže da koža postane ponovo mlada i privlačna
  • Pogodan za svakodnevnu njegu kože cijelog tijela
  • Suptilan miris kokosa

Suptilan miris prirodnog kokosa u SAN BODY CARE Maslacu za tijelo MANGO KOKOS čini ga posve neodoljivim ljubiteljima kokosa, no ipak glavne blagodati imat će vaša koža! Redovnom upotrebom ovog maslaca primijetit ćete mekanu, nahranjenu, mladu i privlačnu kožu cijelog tijela, a osim kokosa za to se brinu mango maslac, ulje badema i lješnjaka te pčelinji vosak.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje. 100% ručno izrađen prirodan proizvod. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, umjetne mirise, niti konzervanse. Nije testiran na životinjama.