Vrhunske tenisice za intenzivan trening

Jačajući veze sa CrossFit zajednicom diljem svijeta, i uvažavajući nasljeđe koje ima kao jedan od vodećih brendova sportske obuće, Reebok je ovog siječnja predstavio najnoviji model iz Nano franšize- Reebok CrossFit Nano 7.0. Crossfit je pokret koji je u zadnjih desetak godina postao posebno popularan. Njime se sve više bave rekreativci ali i profesionalci u sklopu njihove kondicijske pripreme.

Nano7_6

Nastavljajući razvijati Nano tehnologiju, najnoviji model Reebok tenisica ima obilježja najpreciznije rafiniranosti jer je dizajnirana kao tenisica namijenjena SVIMA koji prakticiraju intenzivan trening.

#NANO7

Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji, ovo su do sada najudobnije i najtrajnije tenisice koje novim inovacijama stopalu omogućavaju vrhunsku stabilnost pri svakom pokretu tijekom treninga.
Pored Nanoweave tehnologije koja daje obilježje svim prethodnim verzijama, Nano 7.0 ima nove inovativne karakteristike i poboljšanja:

Prerađena strukturalna osnova (eng. refined structural fit) – čini je jaka osnova koja pomaže u povećanju snage;
Expanded RopePro materijal – prošireni potplat smješten na središnjem dijelu gornjišta sa super prianjajućim materijalom obloženim gumom koji osigurava trajnost i štiti tenisicu te
Apsorpcija i ublažavanje udaraca – inovativni sustav za ublažavanje udara koji omogućuje znatno bolju pokretljivost tijekom vježbi, posebice prilikom trčanja i skokova.

page

Po prvi puta u povijesti Nano franšize, najnoviji model dostupan je već od 12. siječnja tako da će svi zaljubljenici u fitnes imati najboljeg saveznika te postizati najbolje rezultate na
Reebok CrossFit Games Open 2017. koji će se održati krajem veljače.

Nano7_17

Reebok je uvijek težio stvarati najbolje proizvode za CrossFit i širu fitnes zajednicu jer kontinuirano razvijamo i proizvodimo brojne trening franšize u okviru Nano-a. Naš krajnji cilj je osnažiti zajednicu da maksimalno iskoristi svoj potencijal te osigurati poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze s CrossFit sportašima s tenisicom koja je postala neizostavni dio njihovog treninga.“ izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

Reebok razumije kako i najmanja promjena može napraviti najveću razliku. To je jako cool jer svake godine možemo biti dio razvojnog Nano procesa, jer imamo najbolju dostupnu obuću koja postoji na tržištu! Ovo godine, Nano će biti lansiran u siječnju i mogu trenirati većinu sezone u tenisici u kojoj ću se i natjecati na CrossFit Games 2017 “- izjavila je Katrin Davidsdottir, prvakinja GrossFit Games 2015. i 2016. godine.

Muški i ženski Reebok CrossFit Nano 7.0 modeli dostupni su od 12. siječnja u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera –  Intersport, Pro Sport Reebok fithub Avenue Mall, #One store, Joker Split i Ferivisport Osijek po cijeni od 999 kuna.