Vrijeme darivanja

Jedan od najljepših dijelova godine je sve bliže.  Vrijeme darivanja i vrijeme za obitelj i trenutke koji će se pamtiti zauvijek. Zlatarna Celje blagdane očekuje uz profinjene i elegantne dijamantne, biserne, zlatne i srebrne kolekcije koje svoju bezvremensku ljepotu duguju tradiciji dugoj gotovo dva stoljeća.

Najnovija kolekcija Diamond Cushion stvorena je da ispuni i najskrivenije želje. Bijeli briljanti savršeno su uobličeni u ženstveno oblikovanu kolekciju koja nosi prepoznatljiv spoj luksuza i profinjenosti s potpisom Zlatarne Celje. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice od bijelog zlata i briljanata.

Kolekcija Blue jedna je od kolekcija koje su poznate po bezvremenskom dizajnu i ljepoti koja ne blijedi. Plavi safir i bijelo zlato kraljevska su kombinacija za najposebnije trenutke i najvažnije osobe u životu. Odlučite li se za prsten, naušnice ili ogrlicu, odabir je nepogrešiv.

Među najnovijim kolekcijama Zlatarne Celje je dijamantna kolekcija Solitaire. Prstenje s briljantima klasičnog ili modernog dizajna namijenjeno je zaručničkim zavjetima, ali i kao zalog ljubavi i odanosti.

Zlatna kolekcija Labirint osvaja unikatnim dizajnom i nebrojenim mogućnostima modnih kombinacija uz ovu moćnu kolekciju. Prsten, naušnice ili ogrlica dolaze u tri boje zlata – žutoj, crvenoj i bijeloj, a neodoljiv dojam ostavljaju bijeli briljanti kojima je nakit upotpunjen.

Kolekcija Dancing Stone zaigrana je zlatna kolekcija koju naziv točno opisuje. Cirkon unutar prstena ili ogrlice je pomičan i može se namjestiti prema vašoj želji. Kolekcija je izrađena u boji bijelog i modernog crvenog zlata. 

U svim poslovnicama Zlatarne Celje je raskošan izbor zlatnih i srebrnih Lencia kolekcija te Lencia satova. Osim vlastitih brendova u odabranim poslovnicama Zlatarne Celje prisutan je i nakit brendova Ti Sento, Elixa i Artelioni.