Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Weber Puls: Novi zavodnik u vašem gradu

Električni roštilj Weber Puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim sredinama.

Električni roštilj Weber Puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim sredinama. Njegov dizajn je idealan za svakog korisnika. Puls će vam omogućiti da postane pravi majstori roštiljanja, jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje.

S rešetkama na roštilju dobivate savršene dojmove koje svi volimo i koje nikada ne bi postigli u kuhinji. Dvije odvojene zone za roštiljanje omogućuju pripremu više različitih proizvoda odjednom i s različitim temperaturama gorenja. Kada najmlađi članovi obitelji žele pizzu, Pulse vas neće razočarati.

Digitalni LED ekran omogućuje podešavanje savršene temperature, zato što mjeri temperaturu unutar roštilja. Puls nastavite na niska, srednja ili visoka temperatura, poklopite i čekajte, da se crveno svjetlo upali. Aplikacija IGRILL povezuje se putem Bluetooth bežične veze, tako da možete pratiti pripremu hrane putem mobilnog telefona.

Dizajniran je tako da ne morate otvarati poklopac, daje vam potpunu kontrolu nad pečenjem i upozorava vas kada je hrana spremna. Potpuno pečeni odrezak s inovativnim roštiljem više nije problem. U najdebljem dijelu odreska samo umetnite sonde, koji mjere temperaturu, IGRILL će vas upozoriti kada se u potpunosti ispeku. U međuvremenu, možete mirno sjediti s prijateljima i uživati u čaši dobrog vina.

Sve komponente su odvojive. Električne spirale i rešetke se uklanjaju i lako se čiste. Masnoća koja se nakuplja za vrijeme pečenja odvodi se u poseban kolektor ispod ploče koja se lako skida i zamjenjuje.

Za lakše razumijevanje o tome kako je lako pripremati hranu s Pulsom, recept za božanske sendviče Philly-style steak.

Philly-style steak sendvič s prženim lukom i topljenim sirom Provolone

OSOBE: 4
VRIJEME PRIPREME: 20 MINUTA
VRIJEME PEČENJA: 11 – 13 MINUTA
POSEBNA OPREMA: REŠETKE ZA PULSE

POTREBNO JE:

  • 1 veliki luk, tanko rezan
  • 1 crvenu papriku, narezanu tanko
  • 1 žuta paprika, tanko rezana
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 čajna žličica sušenog origana
  • Kosher sol
  • Svježe mljeveni crni papar
  • 2 komada rib-eye odrezaka bez kostiju, svaki oko 500g i debeli 3cm bez viška masnoće
  • 4 ciabatte
  • Ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • 1 češanj češnjaka, oguljen i izrezan na pola
  • 8 komada sira Provolone (približno 225g)

PRIPREMA

  1. Postavite temperaturu roštilja na najvišu razinu otprilike 15 – 20 minuta dok je poklopac zatvoren. Zatim otvorite poklopac i protrljajte rešetku isporučenom četkom, da se hrana kasnije neće uništiti. Pripremamo naš Pulse roštilj za pečenje na najvišoj temperaturi (230 ° – 290 °) oko 10 minuta, dok čekamo da se roštilj zagrije, popunimo čašu vina i koristimo program IGRILL za praćenje temperature pečenja. Kada nam pokaže željene stupnjeve možemo početi s pečenjem.
  2. Uzmite veliku zdjelu u kojoj miješamo narezani luk, papriku, češnjak, ulje i origano, pospite solju i paprom sve zajedno. Pripremljeno povrće stavite na rešetke i pecite izravno na visokoj temperaturi s poklopcem zatvorenim dok se ne zasiti i postane mekan (oko 6 minuta), povremeno ga pomiješajte. Kad je gotovo predstavite u malu posudu.
  3. Izrežite steak po dužini širine 0,5 cm. Meso pospite posolite i poparite i dodajte malo ulja. Zatim pecite na rešetkama na visokoj temperaturi sa zatvorenim poklopcem oko 4 do 6 minuta uz povremeno okretanje. Nakon pečenja uklonite rešetke.
  4. Izrežite ciabatte pospite malo ulja i pecite oko 1 minute, da su lagano pečeni, a zatim ih lagano istrljati češnjakom.
  5. Na pečeni kruh stavite 2 kriške sira, zatim meso, luk i papriku. Poslužite toplo.
    Uživajte u pripremljenom obroku uz pomoć Pulse Grill-a.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.