WeeRide Safefront – najbolja sjedalica za sigurnost i udobnost

WeeRide Safefront dječja sjedalica za bicikl – najbolja sjedalica za sigurnost i udobnost djeteta na biciklu.

Kada je riječ o našoj djeci sigurnost je na prvom mjestu u bilo kojem trenutku i prigodi. Zato je američka tvrtka WeeRide razvila Safefront najsigurnije i najudobnije dječje sjedalice za bicikl.

Smještena u sredini vozila, dječja sjedalica WeeRide Safefront omogućuje jednako raspoređenu težinu putnika te time garantira stabilnost vozila i sigurnost vožnje.

page

Za razliku od sjedalica postavljenih na stražnjem dijelu bicikla, gdje dijete gleda u leđa vozaču, WeeRide Safefront vam omogućuju interakciju s djetetom, a djetetu zanimljiv, neometan pogled zbog kojeg više uživa u vožnji.

WeeRide Safefront sjedalice su podstavljene te su jedine sjedalice s prednjim naslonom za dijete što garantira djetetu udobnost u vožnji. Također sadrže i podesive utore za noge i stopala.

S WeeRide Safefront dječjom sjedalicom vaše će dijete više uživati u vožnji! Sjedalice su dostupne na internet trgovini www.happy-tree.hr

Happy Tree je internet trgovina namijenjena roditeljima koji za svoje dijete traže kvalitetne, sigurne i zdrave proizvode.

Odabiru naših dobavljača pristupamo vrlo ozbiljno i pažljivo kako bi bili sigurni da kupcima nudimo kvalitetu, koristan proizvod  te proizvod koji će unaprijediti zdravlje i/ili kvalitetu života vas i vaše djece.

Happy Tree proizvode bira mama – vlasnica trgovine te to čini s onakvom pažnjom kakvom brine o vlastitoj djeci.