Yasenka Skinage inovativna formula za zdravlje i ljepotu kože!

Već nakon 25. godine tijelo počinje gubiti otprilike 1,5 % kolagena godišnje. Današnji tempo života često ubrzava proces starenja jer smo, više nego ikada, razapeti između brojnih obaveza, što rezultira manjkom vremena, pretjeranim stresom, neadekvatnom prehranom i manjkom aktivnosti. Ovo je pravi trenutak da se polako počne uvoditi njega kože kako bi se usporili znakovi starenja.

Iako naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena, on se, ipak, s godinama smanjuje, što neminovno utječe i na kvalitetu naše kože i kostiju. Na smanjenje razine kolagena također utječu i pušenje, konzumacija većih količina šećera, pretjerano izlaganje sunčevom zračenju i neke genetske predispozicije.

Uloga kolagena

Ako se prepoznajete u svemu navedenome, nužno je da promijenite rutinu, uvedete zdrave navike i počnete koristiti proizvode koji mogu nadomjestiti kolagen koji je u velikoj mjeri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te posljedično smanjenje vidljivosti bora.

Liniju Skinage, koja je postigla velik uspjeh na tržištu i postala apsolutni hit, iz Yasenke su proširili s još tri proizvoda. Ova četiri proizvoda savršeno zaokružuju čitavu priču o ljepoti i zdravlju kože, prilagođavajući se različitim životnim stilovima, beauty navikama i potrebama svake žene. Yasenka Skinage linija predstavlja idealne anti-age proizvode koje će s oduševljenjem prihvatiti  svi tipovi žena – poslovne žene, sportašice i rekreativke, avanturistice, majke i bake.

Yasenka Skinage linija

SKINAGE COLLAGEN ADVANCED 5000 tekući dodatak prehrani

ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU VAŠE KOŽE

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola– hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

SKINAGE COLLAGEN PREMIUM ampule (10×25 ml)

PRAKTIČNA DNEVNA DOZA LJEPOTE!

Ampule sadrže u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin B3 i cink.

Cink i vitamin B3 dodatno doprinose održavanju normalne strukture i izgleda kože, kose i noktiju.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

SKINAGE COLLAGEN POWDER, prah 100 g

ZDRAVLJE I LJEPOTA U VAŠEM OMILJENOM NAPITKU!

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, i vitamin C.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

SKINAGE PRODUCTION KREMA, 50 ml

INOVATIVNA FORMULACIJA ZA SMANJENJE BORA

Sadrži ekstrakt soka biljke Bulbine frutescens čiji sastojci dokazano stimuliraju stvaranje stanica vezivnog tkiva i sintezu kolagena te ulja sjemenki jojobe i marakuje koja umiruju i dodatno hrane kožu čineći je glatkom i mekom, uspješno se odupirući prijevremenim znakovima starenja kože.

SKINAGE ANTI SPOT KREMA, 75 ml

ZA IZBJELJIVANJE HIPERPIGMENTACIJA

Sadrži ekstrakt bijelog duda i fitinsku kiselinu, sastojke koji dokazano iz­bjeljuju tamne mrlje uzrokovane prekomjernim izlaganjem suncu i starenjem. Sadrži ulja jojobe i marakuje koja njeguju i hrane kožu.

Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.