Yasmine blog: Magnolia – slatkiš na francuski način

magnolija naslovnica

Evo stigli smo do prvog mjeseca poslovanja mojih i vaših Magnolia slastica, a već se toliko toga dogodilo da mi se čini kao da godinama živim taj posao. To je veliko iznenađenje. Nadasve pozitivno, očaravajuće, nešto što ni u najsmjelijim predviđanjima nisam očekivala.

LAC_2457Svjesna sam bila da na području slastica puno toga možemo ponuditi, imala sam i viziju kako to postići, ali da će sva moja očekivanja biti tako brzo ispunjena nisam očekivala i to je dakle nešto što me doista čini sretnom…

LAC_2425Zapravo, želja mi je bila ponuditi nekome ono što bih i sama htjela probati.

LAC_2443A sve je počelo davno prije na ulicama vjetrovitog Chicaga gdje sam šetajući s mamom danima gledala krasnu slastičarnicu – ljupku i mirisnu – u kojoj već u ranim popodnevnim satima više ništa niste mogli kupiti. Tada smo obećale same sebi da ćemo jednoga dana baviti slatkim malim poslom ..

LAC_2419Sve znanje i tradiciju kraja iz kojeg potječemo pretočili smo u ovaj posao napravivši slastice s kojima se ponosimo.

LAC_2451Namirnice od kojih radimo slastice su najvrsnije kvalitete, isključivo maslac, belgijska čokolada, slatko vrhnje, voće iz domaćeg uzgoja …

magnolia tekstLjudi koji dolaze u Magnoliju vrlo brzo su to i prepoznali te s velikim uvažavanjem već su u prvom mjesecu postali vjerni kupci …

LAC_2437Oko idejnog rješenja potrudila se moja draga prijateljica Ivana Kuzmić, koja je mojim idejama dala drugačiji oblik. Njen umjetnički duh u ovoj je slastičarnici došao do punog izražaja…

LAC_2428I sljedeći mjeseci koji nam dolaze, nadam se da će biti, baš poput ovoga. A ja… Osjećam ponos i zadovoljstvo sto sam pokrenula jedan slatki posao.

A ovo je tek početak…

Xoxo