Yasmine blog: Pinky ring

Prsten je oduvijek bio simbol… uvijek nečeg lijepog – za sjećanje i kao uspomena na neke samo nama znane trenutke. I gle’ lijepog čuda! Ove jeseni u trendu su prsteni koji su se preselili na mali prst.

I dok su ih jednom davno nosili jedino zločesti dečki u filmovima – naravno, oni kojima se nije moglo vjerovati – danas oni pričaju neku sasvim drugačiju priču.

pinky ring 5Priču o ženskim putovanjima, poklonima, godišnjicama , trendovima… I sve to sjedinjeno u ultra chic modnom izričaju. Puno malih prstenova – za zadovoljstvo nošenja i modni imperativ.

pinky ring 2Premda je trend uvijek vezan uz nestalnu modu, nešto što je prisutno najviše godinu dana – s malim prstenom stvar je ponešto drugačija.

Ciara-Blake-Lively-BeyonceSentimentalne vrijednosti ostaju zauvijek. Samo su se sada preselile na mali prst, pomirivši trend i bezvremensku klasiku.

pinky ring 3Koliko god da je peti prst na ruci uvijek manje značajan, u ovoj sezoni novih starih trendova on je postao – mali div.

pinky ring 1I ne zaboravite, pošaljete li leteći poljubac preko ruke na kojoj je prsten i sam će dobiti glamurozni štih. Vjerujte !!!

Xoxo
Jasmina