Za temeljito čišćenje bez silikona, parabena i umjetnih boja

Nema ništa ljepše od svježe oprane i čiste kose, zar ne? Stoga, ne čudi da je pranje kose za većinu nas postao dio dnevne rutine – priprema za posao, neizostavni korak nakon vježbanja ili trenutak opuštanja nakon brige o djeci. Šampon koji biramo ima ozbiljan zadatak – treba istovremeno kosu očistiti od ostataka proizvoda za oblikovanje, ukloniti višak sebuma i prljavštine iz okoline, te održati vlasište zdravim uslijed svakodnevnog korištenja.
U zimsko doba, odabir šampona je još važniji jer zimski uvjeti isušuju i oštećuju vlasi, a nošenje kape kosu ostavlja beživotnom.

100% nježna prema vlasištu!

NIVEA ima rješenje za svakodnevno čišćenje kose i tjemena: u prozirnoj bočici NIVEA micelarnih šampona skriva se formula bez silikona s inovativnom micelarnom tehnologijom koja njeguje vašu kosu. Blago pjenušava formula koja u sebi ne sadrži parabene, silikone i umjetne boje, temeljito čisti i čini kosu lijepom. Miceli djeluju poput malih magneta za prljavštinu. Čestice prljavštine, sebum i ostatci proizvoda za oblikovanje vežu se za njih te se tako lakše uklanjaju vodom.

S novim NIVEA micelarnim šamponima, čista kosa i osvježeno, zdravo vlasište svakog dana nisu predmet fikcije. Lagana formula NIVEA umirujućih micelarnih šampona temeljito čisti od prljavštine, viška sebuma i proizvoda za oblikovanje, a istovremeno je blaga prema koži vlasišta, primjerena za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose.

Dvije varijante NIVEA micelarnih šampona

MICELARNI ŠAMPON ZA NORMALNU I MASNU KOSU

NIVEA micelarni šampon za normalnu i masnu kosu temeljito čisti vlasište. Micelarna tehnologija i ekstrakt matičnjaka nježno čiste i ojačavaju kosu kako bi ona bila podatnija. Uz to, šampon ne sadrži silikone, parabene niti umjetne boje. Održava prirodnu pH-ravnotežu vlasišta. Rezultat je podatna, čista kosa koja zamamno miriše.

NIVEA micelarni šampon za normalnu i masnu kosu 400 ml – preporučena mpc 27,90 kn

MICELARNI ŠAMPON ZA KRHKU I LOMLJIVU KOSU

Za sve koji imaju osjetljivo vlasište i lomljive vlasi, tu je NIVEA umirujući micelarni šampon za krhku i lomljivu kosu koji će se pobrinuti za temeljito čišćenje osjetljivog vlasišta. Formula obogaćena ekstraktom bijelog lopoča nježno i temeljito čisti, umiruje vlasište te kosu ostavlja blago mirisnom, jačom i podatnijom. Održava prirodnu pH-ravnotežu vlasišta, ne sadrži silikone, parabene i umjetne boje.

NIVEA micelarni šampon za krhku i lomljivu kosu 400 ml – preporučena mpc 27,90 kn

2×2 šampona pripremili smo za isprobavanje i za vas, 4 sretnice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #micelarnisampon
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti…

Prijave primamo do 20. veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Lorena Antolović
Mirela Rastija
Ivana Budimir
Ana Šušak Božić