Zabava i smijeh, glavni su aduti dječje kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala

Tajnoviti i šareni cirkuski šatori, nezaboravne slike i zvukovi; jedinstvena i bezvremenska atmosfera cirkusa gdje postoji samo jedno pravilo – sanjarenje – inspiracija su za novu ST!NG kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala za najmlađe. Egzotične životinje, neobični likovi, mađioničari i ljudi s nevjerojatnim sposobnostima stvaraju predstavu u kojoj djeca uz smijeh i zabavu mogu pobjeći u svoj jedinstveni svijet mašte. Točkice i prugice nadahnute cirkusom, detalji koji imitiraju šarenu odjeću klauna, vesele boje zabavnog sajma te rekvizite žonglera, unose dašak čarolije u kolekciju naočala zbog koje će se dječaci i djevojčice osjećati posebno, živahno i zaigrano.

„CLONE“ SAMO ZA DJEČAKE MAĐIONIČARE

Ovaj model unosi dašak vedrine u dječački look, dok se istovremeno savršeno uklapa uz želju za igrom i zabavom. Četvrtasti oblik okvira nadahnut je ST!NG linijom za odrasle, a dolazi u četiri različite color-block varijante. Tanka kontrastna linija duž unutarnje i vanjske strane prednjeg dijela okvira idealno pristaje uz boju krilca, kao i linija povučena iznad logotipa smještenog na krilcima naočala. Zahvaljujući dodatnoj maski, Clone model može se vrlo lako pretvoriti u par sunčanih naočala pravim mađioničarskim trikom!

Clone - 565,00 kn

Clone – 565,00 kn

„NICKNAME“ ZA KREATIVNE DJEVOJČICE

Nemoguće je zaustaviti dječji smijeh kada klaunovi nastupaju u svojim točkastim tregericama. Upravo takvi, veseli i razigrani su i print motivi na krilcima naočala iz nove Nick Name linije. Mnoštvo točkica dekorira ovaj klasičan model naočala, dajući mu živahan i zaigran izgled, što kolekciju čini savršeno prikladnom za djevojčice koje se vole poigravati svojim izgledom.

Nickname - 565,00 kn

Nickname – 565,00 kn

„BITMAP 1“ SAMO ZA ODRASLE DJEČAKE

Jedan od najpopularnijih klasičnih modela sunčanih naočala konačno se našao i u kolekciji za najmlađe: Bitmap 1 je pilotski model stvoren za dječake koji se žele osjećati (gotovo) kao odrasli. Kultni model s dvostrukim mostom upotpunjen je zig-zag uzorkom na krilcima u bojama slatkiša koje djeca obožavaju jesti dok gledaju cirkuske predstave. Ultra lagani i hipoalergenski acetat ugodan je za nošenje i odličan izbor za osjetljivu kožu.

Bitmap 520,00 kn

Bitmap 520,00 kn

„BITMAP 2“ SLATKE POPUT SLJEZOVIH KOLAČIĆA

Veliki favorit za malene sanjare, Bitmap 2 model koji dolazi u najženstvenijem i najromantičnijem mačkastom obliku. Predimenzionirani oblik inspiriran je kolekcijom za odrasle, dok su krilca dekorirana malenim i šarenim zig-zag linijama koje će nesumnjivo osvajati srca malenih djevojčica. Baš poput sljezovih kolačića, koji se jedu tijekom cirkuskih predstava, Bitmap 2 je sočan dodatak svakom looku. Ultra lagani i hipoalergenski acetat ugodan je za nošenje i predstavlja odličan izbor za osjetljivu kožu.

Bitmap 2 - 520,00 k

Bitmap 2 – 520,00 k