Zabavi se uz “Kaos u glavi”

Judd Apatow potpisuje neke od najpopularnijih modernih komedija, među kojima su hitovi poput Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin, Superbad i Bridesmaids, a ovom novom urnebesnom komedijom ostvaruje suradnju s trenutno najpopularnijom komičarkom Amy Schumer  (Inside Amy Schumer).

O filmu:

Još kao djevojčica Amy (Schumer) je uvjerena kako monogamija nije realistična. Prvenstveni krivac za takvo razmišljanje je Amyn otac Gordon (Colin Quinn). Amy je u filmu moderna žena koja ima dva pravila: ne dati muškarcu broj telefona i nikad, ali baš nikad ne prespavati u njegovom stanu. Amy, koja očito nije moralna vertikala, smatra da je vrlo seksualna osoba koja radi što hoće, pa makar se ujutro crvenila pred ljudima koji idu na posao na trajektu za Staten Island. Uživa u životu bez inhibicija, koji smatra lišenim dosadne romantične obveze, no istina je da je upala u kolotečinu. Uviđa da se počela zaljubljivati u šarmantnog sportskog liječnika o kojem piše članak, a glumi ga Aaron Conners (Bill Hader)  te se počinje pitati nije li možda ipak u krivu.

Kaos u glavi

Kaos u glavi

O produkciji:

Slušajući The Howard Stern Show tijekom vožnje Judd Apatow se zaintrigirao za Amy Schumer, mladu komičarku koja je sa serijalom skečeva Inside Amy Schumer na programu Comedy Central postala apsolutni hit. Gostovala je u emisiji i pričala o sebi i svom životu, ljubavi, obitelji i očevoj bolesti. Apatowa je oduševio njen crni smisao za humor i redatelj koji je u zvijezde lansirao komičare kao što su Steve Carell, Leslie Mann, Jonah Hill, Seth Rogen, Kristen Wiig, Paula Rudd i Jason Segel, bio je apsolutno oduševljen i nije izašao uz auta dok nije odslušao intervju. „Bila je urnebesna, ali i jako otvorena i iskrena i odmah sam pomislio da bi bila sjajna kao glavni lik u filmu. Ona je vrlo iskrena i ranjiva i to mi je omiljena vrsta komedije. Vrlo ljudska.“

Schumer kaže da nije mogla spavati nakon poziva od Judda. „Bila sam previše uzbuđena. Film Knocked Up mi je promijenio život.” Komičarka je znala da se radi o susretu koji će joj možda promijeniti karijeru.

Barry Mendel, je kao i redatelj ostao očaran s Amy: „Ona je iznimno inteligentna i zabavna i baš je tip osobe s kojim Judd voli surađivati.“

OSVOJI NAGRADU

U suradnji s Blitz film i video distribucijom dijelimo 2 x 2 ulaznice.

Želite li osvojiti ovu super nagradu, odgovorite na pitanje:

  • Tko je redatelj filma Kaos u glavi?

Odgovor upišite u komentar ispod članka, te navedite kino u kojemu želite pogledati film.

Nagradna igra traje do 26. kolovoza 2015. nakon čega ćemo pomoću Random.org izvući dvije dobitnice/ dobitnika.

Sretno!

Dobitnice su:

  1. Tamara Vuk 
  2. Ina Kašaj