Zablistajte u 2020. godini, a pritom uštedite!

Od 1. siječnja 2020. godine počela je nova godina, a s njom i novogodišnje odluke. Kako bismo vam olakšali u realizaciji barem nekih promjena koje ste odlučili provesti kako biste poboljšali izgled kože, donosimo vam popuste iz dermatologije Poliklinike Medikol u Zagrebu.

15% popusta na hijaluronske filere

Ljudska koža sadrži hijaluronsku kiselinu čija se količina i stvaranje gube starenjem. Kako bi se ublažile bore, a koži lica i vrata vratilo zategnutost i sjaj, koriste se fileri hijaluronske kiseline. U siječnju iskoristite 15% popusta na filere hijaluronske kiseline u Poliklinici Medikol!

30% popusta na lasersku epilaciju

Zima je idealno godišnje doba za lasersku epilaciju, odnosno uklanjanje dlačica. Naime, nakon tretmana ne preporučuje se izlaganje suncu tretiranog područja. Stoga počnite na vrijeme i dočekajte ljeto spremni, uz sada 30% popusta na epilaciju lica i tijela.

Iskoriste akcije dermatologije Poliklinike Medikol do 31. siječnja 2020. godine. Za više informacija oko tretmana ili rezervaciju termina kontaktirajte direktno Medikol pozivom na 01 4594 715 ili mailom na [email protected]