Zaokruži veliko O i kvalitetno proslavi Svjetski Dan Orgazma

Vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, LELO, želi da što glasnije obilježite jedan od najzabavnijih dana u kalendaru. Sudeći prema rezultatima globalnog upitnika Prvenstvo u seksu, gotovo polovica seksualno aktivne populacije planeta Zemlje barem je jednom odglumila orgazam. Da budemo precizni, radi se o njih čak 47 posto.

U nastojanju da se umanji taj postotak, LELO tim stručnjaka poručuje da što prije počnete vježbati. I naravno, da to radite  što češće kako biste svladano gradivo uspješno primijenili na završnom ispitu koji će biti održan 31. srpnja i to diljem svijeta.

Budući da smo oduvijek bili izrazito kolegijalni, složili smo vam kratku skriptu koja će vam pomoći da dobijete O veliko kao kuća i osigurate si savršeni rezultat na ispitnom roku.

Ispitni materijal prvo proučite sami, a tek onda krenite učiti s kolegom.

Kada kažemo ispitni materijal, mislimo na vaše tijelo, a kada kažemo kolega, mislimo na vašeg partnera. Ili igračku. Ili oboje. Metaforu na stranu, što ste više u dodiru sa svojim tijelom, lakše ćete uočiti što vas pali, a to će:

  1. Pomoći vama da svaki puta dođete do sretnog svršetka
  2. Pomoći nekome drugome da vas dovede do sretnog svršetka
  3. Pomoći vama da otkrijete što volite, a što ne, kako biste lakše odabrali novu igračku kojom ćete se počastiti nakon što razvalite ovaj ispit.

Razgovarajte. Ako ste dovoljno zreli za seks, dovoljno ste zreli za razgovor o seksu.

Sigurno ste to čuli i prije, ali ponavljanje ipak jest majka znanja. Živimo u 2018. godini okruženi seksom. Kondomi i vibratori ponosno stoje na policama drogerija, a vi i dalje zamuckujete pred partnerom kada se potegnu “škakljiva” (u navodnicima jer danas više ne bi trebala biti škakljiva!) pitanja poput masturbacije ili omiljene poze? Jedina osoba koja istinski poznaje vaše tijelo ste vi sami, i samo vi možete partneru dati do znanja što vas pali, a što ne. Ako ne razgovarate s partnerom, jedini krivac za sve orgazme koje ste propustili ste upravo vi sami.

 Zaboravite na crno ili bijelo. Seks dolazi u tisuću nijansi.

Orgazam ne dolazi u jednoj veličini koja pristaje svima, kao ni one tajice koje reklamiraju na televiziji – tu se svi slažemo. Kao što smo već spomenuli, razgovor o seksu izrazito je bitan, ali treba zapamtiti da ono što odgovara jednoj osobi, ne mora, i najčešće neće odgovarati svima. Što to konkretno znači? Razgovarajte i razmjenjujte iskustva, ali neka vam i dalje najveći fokus leži na praktičnom pristupu. Istražujte, sumnjamo da će vam teško pasti.

Opustite se, radi se o seksu, ne o kvantnoj fizici.

Što god radili, kako god radili, s kim god to radili, radite to zato što želite i kako želite. Otvoren um i prazna glava najbolji su recept za kvalitetan orgazam i prolazak na roku.

Rezultati ispita bit će objavljeni 1. kolovoza u prijepodnevnim satima.

3 paketa HEX kondoma su vaša! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lelo
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox s adresom i brojem telefona. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Ljubica Hošnjak
Roberta Beta Calvi
Benu Irea